• a
  • d
TheGrue.org

Jubileumfeest Volleybal vereniging Mintonette een succes!

Geschreven door Frank Fridrichs

Het jubileumfeest van volleybalvereniging was een succes.  De feestelijke dag,  20 mei begon in de middag voor de jongste leden. Onder begeleiding van een paar volwassenen gingen zij het dorp in om een GPS tocht te doen, tijdens die tocht kregen zij allerlei opdrachten en een lekker ijsje . Na aflopen van de tocht kregen de jongste leden patat en wat lekkers bij het Klavier.

jub6

De receptie aan het einde van de middag was gezellig druk. Veel leden en oud-leden kwamen bij elkaar om bij te kletsen en te proosten op het jubileum en de toekomst van de volleybalvereniging.

20170520 jub


Na de receptie vond de feestavond plaats voor de leden. Onder het genot van wat drinken en een een buffet hebben zij een gezellige avond bij Daglicht gehad. Het bestuur bedankt allen voor hun komst, de leuke attenties die zij voor de vereniging  hebben mogen ontvangen,  en Jos en Chantal van Daglicht voor de gastvrijheid.

jub3

Afscheid van vrijwilligers Frank, Henri en José

Bij de laatste thuiswedstrijd 21 april van Mintonnette heeft het bestuur Frank, Henri en José in het zonnetje gezet. Na jaren van grote inzet voor de vereniging hadden zij te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met hun activiteiten/taken.

(lees verder onder foto)
20170421 Zonnetje 1 1

Het bestuur benoemde hun inzet voor de vereniging :

Frank vele jaren enthousiaste trainer van verschillende jeugdteams. Hij heeft met grote betrokkenheid jeugdleden veel geleerd. Verder was hij de coach van het huidige A1 team. Hielp met organiseren van toernooien en jeugdkamp, schreef af en toe wedstrijdverslagen voor A1 en soms Heren 1 en was actief binnen de sponsorcommissie.

Henri afgelopen jaren de enthousiaste, fanatieke trainer van Dames 1, die de dames veel heeft geleerd en met zijn grote betrokkenheid er samen steeds weer wat moois van heeft gemaakt. Henri was daarnaast wekelijks druk de e-mail binnen de Mintonette te verwerken, de pr te verzorgen , denk aan de website, facebook, twitter, de nieuwsbrief en artikelen voor de huis aan huis bladen. Tevens zat Henri in de sponsorcommissie.

Het bestuur benadrukte dat met het vertrek van beide heren als trainer en coach de vereniging twee zeer ambitieuze vrijwilligers verliest.

Jose, een tijdje coach van dames 1, een periode in het bestuur en daarnaast vele jaren samen met Henri druk geweest met al het inkomende en uitgaande e-mail verkeer, pr en ook actief binnen de sponsorcommissie.

Het bestuur bedankte mede namens alle leden Frank, Henri en José voor hun inzet voor de vereniging. Als dank en blijk van waardering kregen zij een cadeautje overhandigd (natuurlijk werden deze ingekocht bij een van onze sponsoren!). Op de foto ontbreekt onze penningmeester, zij stond in haar wedstrijd kleding klaar om haar laatste spannende thuiswedstrijd te spelen.

 

Wedstrijdverslagen t/m 23 april

verslag 13

De laatste thuiswedstrijden en de laatste ronde van de competie. Dames maakt nog aanspraak op de tweede plaats ... (klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

CMV wedstrijdverslagen 15 April

verslag 8

Uitwedstrijden deze week:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

De laatste twee wedstrijden dit seizoen werd er ijzersterk gespeeld door CMV 4. Tegen de uiteindelijke kampioen werden twee sets met 1 punt verschil verloren en dat geeft maar duidelijk aan hoe dit team gegroeid is. Het afsluitendepatatje bij 't Klavertje was daarom meer dan verdiend! (0-6 en 4-2).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

Wedstrijdverslagen t/m 02 april

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

Teller

Artikelen bekeken hits
1767854