• a
  • d
TheGrue.org

Mintonette CMV-4 Kampioen

Geschreven door Niek Rensen

Zaterdag 14 april was de laatste speeldag van de competitie. Mintonette had al een mooie voorsprong op de nummer twee, maar moest nog wel 5 punten binnenhalen om kampioen te worden.

De eerste wedstrijd werd tegen HVC uit Den Ham gespeeld die op een gedeelde 3e plek stonden.

Photo-2018-CMV4.jpeg

Lees meer: Mintonette CMV-4 Kampioen

Paaseitjes

Beste volleyballers, ouders, verzorgers en jeugdleden,

de jaarlijkse paaseitjesactie komt er weer aan !!

Waarom deze paaseitjes actie? Met deze actie halen we elk jaar veel geld op waardoor wij de contributie laag houden en de klappen van de stijgende zaalhuur enigszins kunnen opvangen! Daarbij is het gewoon een gezellige bezigheid en een uitdaging voor het hele team om zoveel mogelijk eitjes te verkopen. De eeuwige roem voor dit jaar zal jullie dan ten deel vallen  ;-)

Lees meer: Paaseitjes

CMV N6 kampioen

Geschreven door Bert Kappert

Ook dit jaar is er weer een team van mintonette naar diverse sporthallen afgereisd om op CMV niveau 6 hun best te doen om punten bij elkaar te scharen.

De eerste wedstrijd was op 14 oktober in Enter.

Lees meer: CMV N6 kampioen

Actuele wedstrijdschema

Vanwege de verschillende wijzigingen in het wedstrijdschema is hieronder het meest actuele schema weergegeven van de laatste competitie wedstrijden.

schema

CMV4: Saaie wedstrijden maximaal benut!

Geschreven door Niek Rensen

Met 2 makkelijke wedstrijden in het vooruitzicht reisden we zaterdag af naar Almelo.

De eerste wedstrijd moesten de meiden tegen WVC Volley uit Wierden die onderaan de ranglijst staan. Zeer geconcentreerd werd aan de wedstrijd begonnen en met de goede opslag werden erg veel punten binnengehaald. De eerste 2 sets werden naar verwachting dan ook eenvoudig gewonnen. Doordat WVC Volley de 3e set goed begon kwamen ze op een lichte voorsprong te staan. Aangezien de 3e set maar tot 15 punten wordt gespeeld werden de meiden van Mintonette een beetje van hun stuk gebracht. Na een spannend einde werd deze set gelukkig toch ook winnend afgesloten en waren de punten binnen.

De 2e wedstrijd werd tegen SVH uit Hellendoorn gespeeld die 2e van onderen staan.

Lees meer: CMV4: Saaie wedstrijden maximaal benut!

CMV 2

Geschreven door Niek Rensen

De eerste speelronde van CMV 2 is al over de helft, het team bestaat uit een leuk stel meiden. Waarvan een aantal al een seizoen hebben meegespeeld in de competitie en de anderen spelen voor het eerst wedstrijden. Bij niveau twee staat het opslaan, gooien en vangen nog centraal en is de uitdaging om het veld van de tegenstander leeg te spelen. De tegenstander gaat natuurlijk dezelfde strijd aan en daarom is het belang om zoveel mogelijk ballen te vangen, wordt er niet gevangen dan moet je uit het veld. Bij drie vang ballen mag er weer een speelster in het veld.DSC 0602

Lees meer: CMV 2

Teller

Artikelen bekeken hits
1767896