• a
  • d
TheGrue.org

Salland Clubactie

Geschreven door Niek Rensen

Salland Clubactie

Scoor €50,- voor VV Mintonette

 

We hebben dit jaar een nieuwe sponsor! Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar en ondersteunt graag sportverenigingen. Voor elk lid van onze club dat zich verzekert bij Salland, krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. 2020 is een raar jaar geworden en daarom ontvangen we eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

Via www.salland.nl/mintonetteholtenkun je het collectief van VV Mintonette bekijken. Voor de basisverzekering betaal je bij Salland in 2021 €123,90 per maand.

 

Lees meer: Salland Clubactie

Sinterklaasfeest bij Mintonette

Geschreven door Niek Rensen

Ook dit jaar dacht Sinterklaas weer aan de volleybalvereniging. Hij kwam niet zelf maar stuurde zijn pieten. Er stond deze dinsdag een gezellige training met spelletjes op het programma voor de jeugdteams. Middenin de training kwamen plotseling pieten binnen om de kinderen te verrassen.
Voor ieder een chocoladeletter en een leuk cadeautje en daarna mochten de pieten nog even meedoen met de spelletjes.
Het was een leuke en gezellige middag, en we hopen dat de pieten volgend jaar weer langskomen.

Sint_Mintonette_klein.jpg

Mintonette dames 1 speelt puike volleybalwedstrijd

Geschreven door Frank Fridrichs

De tweede wedstrijd voor dames 1 stond gepland op vrijdagavond 2 okt jl. in sporthal ’t Mossink met dit keer als tegenstander Pallergaste dames 1. Tijdens het inslaan bleek al gauw dat de gasten een paar goede speelsters in hun gelederen hadden; menig bal werd hard en snel over het net geslagen.

De wedstrijd begon rustig (5-4) en met een aantal lange rally’s werd snel duidelijk: dit wordt een pittige wedstrijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en in deze spannende eerste set pakte Mintonette in eerste instantie de voorsprong (14-13). Helaas glipte op het laatste moment de set tussen de vingers van de Holtense dames door. De meer ervaren speelsters van Pallergaste bleven rustig spelen en konden op die manier de set naar zich toe trekken. Setstand 23-25.

Lees meer: Mintonette dames 1 speelt puike volleybalwedstrijd

Mintonette dames 1 goed van start in derde klasse

Geschreven door Frank Fridrichs

Door een wedstrijdverplaatsing vorige week, speelde volleybal dames 1 vrijdagavond 25 september hun eerste wedstrijd in Hellendoorn. SVH (Hellendoorn) had het goed geregeld in de sporthal met alle coronamaatregelen dus de Holtense dames konden relaxed van start. Na zo lang geen wedstrijden te hebben gespeeld waren ze zeer gedreven om hun start in de 3e klasse goed te laten verlopen. Dit was goed zichtbaar in de eerste set; de tegenstander werd prima onder druk gezet en Mintonette scoorde makkelijk. Mede doordat er erg goed werd geserveerd kwam SVH niet of nauwelijks in haar spel. Met zeer mooie rally’s ging deze eerste set naar de dames uit Holten, setstand 13-25.

teamfoto 1

Lees meer: Mintonette dames 1 goed van start in derde klasse

Oefenwedstrijd Mintonette Ds1 tegen Dynamiek Ds1 leerzaam

Geschreven door Frank Fridrichs

Dynamiek Ds1 uit Goor, uitkomende in de 2e klasse, kwam op zaterdag jl naar Holten voor een oefenwedstrijd. Voor Ds1 uit Holten, die vorig jaar gepromoveerd is naar de 3e klasse, een flinke uitdaging maar iedereen weet: de bal is rond. Er zijn wel wat wijzigingen in het team gekomen; drie nieuwe gezichten, Rian, Julia en Marissa (nog geen competitie), Nelleke is vertrokken naar Zweden en de “oudgedienden: Iris, Gaby, Esmee, Sanne, Elise en Charlotte.

DSC 0578 eerste

Lees meer: Oefenwedstrijd Mintonette Ds1 tegen Dynamiek Ds1 leerzaam

Volleybaldames 3 promoveren naar 3e klasse

Geschreven door Frank Fridrichs

In deze tijden waarin veel akelig nieuws tot ons komt, was het heerlijk dat dames 3 van volleybalvereniging Mintonette goed nieuws kreeg over de competitie. Op dinsdag 31 maart kwam de Nederlandse volleybalbond tot een besluit wat promotie en degradatie betreft. Er is besloten dat de nummer 1 en 2 promoveren en dit betekent een klein feestje bij onze dames. De constante groei dit seizoen heeft nu geresulteerd in een prachtige promotie naar de 3e klasse.

Het seizoen startte onwennig want na een langere periode van niet spelen werd dit gelegenheidsteam opgericht met allemaal oud-speelsters die het volleyballen maar niet konden vergeten. Maar het kost tijd om een team op te bouwen dus het uitgangspunt was “bij de eerste 3 proberen te eindigen”. De eerste wedstrijden liepen nog niet echt soepel maar gaandeweg het seizoen kwam er stabiliteit en werd er geen wedstrijd meer verloren. Sterker nog, de wedstrijden werden vrijwel allemaal afgesloten met de volle 4-0 winst.

DSC 0929 aangep

Voor dit moment ligt alles nog stil maar we hopen dat we vanaf het nieuwe seizoen weer volop kunnen volleyballen. Dames 3 wenst iedereen sterkte in deze bizarre tijd en hoopt jullie te kunnen verwelkomen in de sporthal in het nieuwe seizoen. En verder? Houdt afstand en houdt vol.

Teller

Artikelen bekeken hits
1775686