Jongste jeugd, de CMV, in de spotlight bij Mintonette

Aan de vooravond van de komst van Sinterklaas naar Holten, werd er een thuisronde gespeeld in sporthal 't Mossink. Deze thuisronde is de eerste in een serie waar een schakel wordt gelegd tussen het "kleine" volleybal en het "grote". Het Cool Moves Volley programma van de NeVoBo traint de jongste spelers in zes niveaus om van balvaardigheid naar samenspel te gaan. Vanuit dit CMV programma wordt vervolgens de stap naar het "grote" volleybal gemaakt.

20161117 CMVvdWeek Iris LunaZowel bij dames 1 als bij heren 1 waren twee jeugdspelers uitgenodigd. Bij dames 1 waren dit Luna en Iris uit het CMV niveau 3 team. Deze meiden draaiden vanaf het inspelen mee in de warming-up en werden via de omroep in het zonnetje gezet. Vlak voor de wedstrijd mochten beiden een bal serveren en werd deze door tegenstander Havoc in drie keer overspelen netjes terug. Dames 1 heeft vervolgens een hele mooie pot gespeeld tegen deze nummer twee en daar terecht een punt aan overgehouden.

20161117 CMVvdWeek Joost BramBij het eerste herenteam mochten Joost en Bram kijken hoe straks de stap van vier naar zes spelers in het veld er gaat uitzien. Er werd gezamenlijk ingespeeld en tijdens het inslaan waren zij even de ballenjongens. Ook hier zette de sporthalspeaker beide spelers van CMV niveau 6 in de spotlight. Bij aanvang van de wedstrijd mocht ook een bal worden geserveerd en Volley '68 speelde netjes terug. De jeugdspelers zagen op de bank vervolgens hoe het eerste herenteam van Mintonette het de nummer één in twee sets verschrikkelijk lastig maakte. Helaas hebben de heren geen punten in Holten kunnen houden.

Alle CMV spelers die deze en komende thuiswedstrijden gaan meedoen in de warming-up en mogen kijken naar de wedstrijden, krijgen natuurlijk ook een aandenken mee in de vorm van een t-shirt met handtekeningen van het eerste team en een oorkonde dat zij de CMV-er van de week zijn. De volgende thuisronde is 9 december, kom onze jeugd aanmoedigen.

CMV Iris Luna Joost Bram web

Lees meer: Jongste jeugd, de CMV, in de spotlight bij Mintonette

Wedstrijdfoto's roulatie 3 van 3

Roulatie3 3Regelmatig worden er foto's gemaakt. Iedereen kan deze insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de ruimte op de server een beetje in bedwang te houden hebben drie folders die elke keer per toe-beurt gebruikt worden om daar alle foto´s van het afgelopen weekend in te dumpen. De inhoud van de oudste folder wordt dan vervangen met de laatste serie foto's. Klik op een foto/thumb om deze te bekijken.

 

Wedstrijdfoto's roulatie 1 van 3

Geschreven door Sitemanager [su]

Roulatie1 3Regelmatig worden er foto's gemaakt. Iedereen kan deze insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de ruimte op de server een beetje in bedwang te houden hebben drie folders die elke keer per toe-beurt gebruikt worden om daar alle foto´s van het afgelopen weekend in te dumpen. De inhoud van de oudste folder wordt dan vervangen met de laatste serie foto's. Klik op een foto/thumb om deze te bekijken.

Wedstrijdfoto's roulatie 2 van 3

Roulatie2 3Regelmatig worden er foto's gemaakt. Iedereen kan deze insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de ruimte op de server een beetje in bedwang te houden hebben drie folders die elke keer per toe-beurt gebruikt worden om daar alle foto´s van het afgelopen weekend in te dumpen. De inhoud van de oudste folder wordt dan vervangen met de laatste serie foto's. Klik op een foto/thumb om deze te bekijken.

NEVOBO competitie

Geschreven door Sitemanager [su]

nevoboLogoVia dit menu kun je per team de actuele NEVOBO gegevens inzien. Op één pagina zie je:

  1. het resulaat van de laatste wedstrijd;
  2. de huidige stand;
  3. de volgende twee wedstrijden.

Als je niet klikt maar met de muis even blijft hangen komt er een menu met daarin alle teams. Klik op je team en je krijgt die informatie te zien.

Team nieuws

Geschreven door Sitemanager [su]

verslag 2Via dit menu kun je direct naar het team nieuws toe van de verschillende teams. Het laatste wedstrijdverslag, team feetjes etc. Alle wedstrijdverslagen uit een weekend worden met het resultaat ook op de hoofdpagina geplaatst met een link naar de complete samenvatting.

Als je niet klikt maar met de muis even blijft hangen komt er een menu met daarin alle teams. Klik op je team en je krijgt die informatie te zien.

Teller

Artikelen bekeken hits
1548891