• a
  • d
TheGrue.org

Volleybaldames 3 promoveren naar 3e klasse

Geschreven door Frank Fridrichs

In deze tijden waarin veel akelig nieuws tot ons komt, was het heerlijk dat dames 3 van volleybalvereniging Mintonette goed nieuws kreeg over de competitie. Op dinsdag 31 maart kwam de Nederlandse volleybalbond tot een besluit wat promotie en degradatie betreft. Er is besloten dat de nummer 1 en 2 promoveren en dit betekent een klein feestje bij onze dames. De constante groei dit seizoen heeft nu geresulteerd in een prachtige promotie naar de 3e klasse.

Het seizoen startte onwennig want na een langere periode van niet spelen werd dit gelegenheidsteam opgericht met allemaal oud-speelsters die het volleyballen maar niet konden vergeten. Maar het kost tijd om een team op te bouwen dus het uitgangspunt was “bij de eerste 3 proberen te eindigen”. De eerste wedstrijden liepen nog niet echt soepel maar gaandeweg het seizoen kwam er stabiliteit en werd er geen wedstrijd meer verloren. Sterker nog, de wedstrijden werden vrijwel allemaal afgesloten met de volle 4-0 winst.

DSC 0929 aangep

Voor dit moment ligt alles nog stil maar we hopen dat we vanaf het nieuwe seizoen weer volop kunnen volleyballen. Dames 3 wenst iedereen sterkte in deze bizarre tijd en hoopt jullie te kunnen verwelkomen in de sporthal in het nieuwe seizoen. En verder? Houdt afstand en houdt vol.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1753362