• a
  • d
TheGrue.org

Mintonette volleybal DS1 verliest de topper tegen Tornado Geesteren

Geschreven door Hendri van Beek

Afgelopen vrijdag 6 maart stond in de 4e klasse B voor Mintonette DS1 de thuiswedstrijd tegen Tornado Geesteren DS7 op het programma. Bij winst zou Mintonette DS1 een plek kunnen opschuiven in het klassement ten koste van Tornado Geesteren DS7. De wedstrijd werd helaas met 1-3 verloren.

Bij aanvang van de wedstrijd bleken de dames zichzelf behoorlijk wat druk opgelegd te hebben wat resulteerde in een nerveus begin van de wedstrijd. Toch ging het redelijk gelijk op tot het moment dat bij Tornado Geesteren DS7 de aanval erg goed begon te lopen. Tornado zette een eindspurt in trok de set naar zich toe: 14-25.

In de tweede set gooide Mintonette DS1 de schroom van zich af en pakte al snel een voorsprong van 7 punten. Tornado knokte zich terug in de set, maar Mintonette hield stand en pakte de tweede set met 25-20.

De derde set ging gelijk op was erg spannend. Lange rally’s zorgden ervoor dat er keihard om ieder punt geknokt moest worden. Bij een gelijke setstand van 21-21 was Tornado zeer gelukkig in een aantal spelsituaties waardoor ze snel op een setpoint kwamen. Deze werd helaas meteen verzilverd: 21-25.

In de vierde en laatste set bleek het laatste beetje geloof uit de ploeg van Mintonette DS1 geslopen. Er werd getracht overtuigend aanvalsspel op de mat neer te leggen en met risico te spelen, maar veel ballen werden uitgeslagen of erg goed verdedigd door Tornado. De laatste set werd door Mintonette met 16-25 verloren.

De volgende wedstrijd van Mintonette is vrijdag 13 maart a.s. om 19:30 in Markelo tegen Markel-up DS2

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1753366