• a
  • d
TheGrue.org

Duidelijke overwinning volleybalbal dames 3

Geschreven door Frank Fridrichs

Op de laatste dag van januari werd er een thuisronde gespeeld door volleybalvereniging Mintonette in de sporthal ’t Mossink. Dames 3 moest de returnwedstrijd spelen tegen Boemerang uit Eibergen. De prognose was 3-1 winst, maar het liep toch anders.

DSC 0067 aangep

De eerste set verliep vrij rustig. Vanaf het eerste moment domineerde Mintonette in deze set. De servicedruk was meteen hoog, er werden vrijwel geen opslagfouten gemaakt. Boemerang werd in deze eerste fase van de wedstrijd overrompeld. Bijna elke aanval aan Holtense kant leverde meteen een punt op. Deze set werd dan ook glansrijk gewonnen met 25-10.

DSC 0083 aangep

Over de gehele wedstrijd werd er erg goed en gevarieerd geserveerd. Ook in de tweede set was dit het geval maar waren de rally’s over het algemeen iets langer. Halverwege stond Mintonette op een voorsprong van 12-7. Hierna zakte de concentratie bij dames 3 iets in wat een aantal moeizame momenten opleverde. Tekenend voor deze meiden is dat ze vervolgens de knop om kunnen zetten en als team de wedstrijd kunnen herpakken. Dit resulteerde in een setwinst met exact dezelfde stand als de eerste set: 25-10.

DSC 0123 aangp

De derde set was veruit de beste set van dames 3 in deze wedstrijd. Op alle posities werd aangevallen maar vooral de alertheid en de vechtlust waren prachtig om te zien. Dit mooie spel leverde de setwinst op (25-9).
En dan is het zaak bij de les te blijven en ook die extra punt te pakken. Door een mooie opslagbeurt van Boemerang stond er opeens 0-4 op het scorebord. Gelukkig bleef het team uit Holten rustig en werd dit snel hersteld. Ze kwamen zelfs verrassend sterk terug en pakten ook deze set overtuigend, setstand 25-12. De volgende wedstrijd is op zaterdag 8 februari, om 16.00 uur wordt er gespeeld in Lochem.

DSC 0154 angep

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1753335