• a
  • d
TheGrue.org

Eenvoudige winst voor dames 3

Geschreven door Frank Fridrichs

Zaterdag 30 november jl. stond voor de meiden van dames 3 van volleybalvereniging Mintonette een wedstrijd op het programma tegen Orion dames 8 in Doetinchem. De verschillen tussen deze twee teams zijn groot op de ranglijst. De dames uit Doetinchem hebben nog geen wedstrijd gewonnen en staan op de laatste plaats daar waar Mintonette op de tweede plaats staat.

Voorafgaand aan de wedstrijd spraken we drie doelen met elkaar af: plezier, goed positiespel en met nauwkeurigheid spelen. In de enorm grote sporthal van Orion, waar je soms de scheidsrechter niet kon horen fluiten, werd de eerste set vrij eenvoudig gewonnen. Met lange series van opslagen konden de dames uit Holten het verschil maken. Setstand was 9-25.

IMG 20191201 WA0008 aansp 2

Eigenlijk ging de hele wedstrijd op deze manier. De tweede set ging ook vrij vlotjes. Setstand 11-25. Doordat één van onze spelverdeelsters in januari naar Zweden gaat, konden wij vandaag alvast wat gaan schuiven in de opstelling. Met een andere spelverdeelster op set-up werd er in de derde en vierde set ook goed gespeeld. Soms is het moeilijk in dit soort wedstrijden scherp te blijven maar de dames uit Holten hadden het dit keer geen seconde moeilijk. Met setstanden van 12-25 en 8-25 konden de dames met 5 punten op zak weer richting huis.

De volgende twee wedstrijden zijn op vrijdag 6 december en vrijdag 13 december en dan komen respectievelijk de nummer 4 en nummer 6 van de ranglijst op bezoek in sporthal ’t Mossink. Wij kunnen alle support goed gebruiken om deze wedstrijden tot een goed einde te brengen dus we zien jullie allemaal graag.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775692