• a
  • d
TheGrue.org

Volleybaldames 3 pakt de volle winst

Geschreven door Frank Fridrichs

Vrijdagavond 1 november was er weer een speelavond in sporthal ’t Mossink van volleybalvereniging Mintonette en Avanti dames 3 uit Lochem moest een wedstrijd spelen tegen Mintonette dames 3.

In de eerste set kwam Avanti pas laat in de wedstrijd doordat Holten goed stond te spelen. Het was prachtig om te zien dat de pass, de set-up en de aanval ging het op de training geoefend was. Beide teams, waar de gemiddelde leeftijd laag lag, hadden veel ballen terug wat mooie rally’s opleverde. Maar Mintonette kon toch deze set vrij gemakkelijk naar zich toehalen, setstand 25-16.

DSC 0925 aangepast 1

 

 

De rollen werden even omgedraaid aan het begin van de tweede set. Lochem maakte goed gebruik van de chaos die aan Holtense kant ontstond. Ze probeerden het wel maar de passing en de aanvallen werden erg spaarzaam. Met een achterstand van 4-10 moest er wat gebeuren. Met lange rally’s en goede service beurten van Mintonette kwamen de dames steeds dichterbij en begonnen ook weer lekker te volleyballen. Door deze goede inhaalslag werd de tweede set alsnog met 25-20 gewonnen.

DSC 0919 aangepast 2

 

De derde en vierde set speelde dames 3 van Mintonette erg goed. Veel servicedruk zorgde al voor problemen bij Avanti maar er werd ook goed aangevallen. In deze toch wel rustige wedstrijd konden de dames uit Holten de volle winst pakken en zicht houden op de koppositie. Setstanden waren 25-11 en 25-13. De volgende wedstrijd is op vrijdagavond 15 november in sporthal ’t Mossink, aanvang 19.00 uur.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775672