Gespeelde wedstrijd terug kijken bij huize Paalman

Geschreven door Frank Fridrichs

Op vrijdagavond 11 oktober speelden wij tegen Forza dames 5 uit Laren in onze sporthal ’t Mossink. Op deze avond heeft de opa van Sanne en Esmee veel filmopnames gemaakt. Het werd een enerverende wedstrijd want wij wilden een goede pot volleybal neerzetten tegen de huidige koploper. Een week later was alles gemonteerd, een film van 28 minuten en een paar wedstrijdfoto’s en dit alles stond op een usb.

IMG 20191019 WA0004 aangepast 3


Nu nog een moment zoeken om dit met het hele team te kijken. Deze datum was snel gevonden want op zaterdag 19 oktober moesten wij naar Eibergen voor een wedstrijd om 13.30 uur. Elise was ook jarig geweest en dat betekent natuurlijk, TRAKTEREN OP TAART, en dit kon mooi na de wedstrijd. Ondertussen waren Iris en Frank druk aan het appen om de rest van het team een beetje te verrassen. Want na de wedstrijd was het ook alweer bijna etenstijd dus wilden Iris en Frank patat, broodjes knakworst, salade klaarmaken om dat dan tijdens de film lekker op te eten. Iris stelde ook voor om de film bij haar thuis te kijken. De vader en moeder van Iris vonden dit zo leuk dat zij alle boodschappen al in huis hadden gehaald. Erg leuk, nogmaals dank jullie wel namens heel dames 3!!


En nog een verrassing, de vader van Iris had zelfs een beamer geregeld zodat de film groot op de muur kon worden afgespeeld. Het werd een mooie middag met veel oeh en aah, want naar jezelf kijken is wel een beetje raar. Maar erg mooi om stukken van de wedstrijd terug te zien. Met een heerlijk glaasje drinken en wat eten was het een gezellige en leerzame middag.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1644441