• a
  • d
TheGrue.org

Ervaring wint van jeugdig Mintonette dames 3

Geschreven door Frank Fridrichs

De eerste thuiswedstrijd voor dames 3 stond 27 september op het programma, prognose van deze wedstrijd : 2-3 volgens de gegevens van de Nevobo. Bij het inspelen was al zichtbaar dat de dames uit Lochem van een ander kaliber waren dan de tegenstanders van de vorige wedstrijd, het team moest echt aan de bak.

De eerste set was mooi om te zien. Ook voor de trouwe toeschouwers die op de tribune zaten bij sporthal ’t Mossink. De wedstrijd liep erg gelijk op, er werd voor elk punt gestreden en dat resulteerde in hele lange rally’s. Met 22-22 op het scorebord kon Mintonette, mede door een mooie service reeks, de wedstijd winnend afsluiten.

2019 09 27 aangep vs

Het begin van de tweede set verliep precies zoals de eerste, met zeer lange rally’s. Helaas liep het daarna anders; de dames uit Lochem begonnen, met alle ervaring die ze hadden, tactisch zeer slimme ballen te spelen bijvoorbeeld net achter het blok. Daarnaast mist het Mintonette dames 3 team lengte en wat de tegenstander de kans geeft makkelijker aan te vallen door gebrek aan blokkracht. Aan vechtlust bij de meiden van Mintonette was zeker geen gebrek maar het lukte niet om aan de andere kant de grond te vinden.

Met een tussenstand van 1-1 werd vol enthousiasme gestart met de derde set. Nog steeds geen man overboord; alle mogelijkheden waren nog open. Het bleek echter al snel dat Avanti een maatje te groot was deze avond. Mintonette maakte het de ervaren dames niet moeilijk genoeg en vrij eenvoudig liep Avanti uit naar een grote voorsprong.
De vierde set verliep op een gelijksoortige wijze. Mintonette kwam niet genoeg in haar spel, mede door het goed opgestelde team uit Lochem. Sportief werd de tegenstander gefeliciteerd met haar overwinning en na een verfrissende douche sloten de meiden de avond af met een lekkere snack en de zekerheid dat nog vele wedstrijden volgen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775667