• a
  • d
TheGrue.org

Winst eerste wedstrijd volleybal dames 3

Geschreven door Frank Fridrichs

De eerste wedstrijd waar lang naar werd uitgekeken, is gespeeld. De meiden moesten op 21 september jl. naar Rietmolen als start van de competitie.

Na een paar keer verkeerd te zijn gereden, blame het op de Tomtom, kwamen we aan bij de sporthal. Nog mooi op tijd voor de warming up. De eerste set ging goed. Er werd lekker gespeeld, er werden weinig fouten gemaakt maar het belangrijkste: er werd met veel plezier gespeeld. Met tussenstanden van 6-11 en 12-16 werd de eerste set gewonnen met 19-25.

De tweede set verliep niet soepel. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt, ballen werden te makkelijk en hoog over het net gespeeld waardoor de tegenstander opnieuw een aanval kon voorbereiden; het spel liep niet. Wat de meiden ook probeerden, deze set was voor de dames uit Rietmolen, setstand 25-20.

 wedstrijdfoto.png

 

In zowel de derde als de vierde set begonnen de dames uit Holten steeds beter te spelen. Mede door de steeds betere passing en de goede services, kwam Mintonette beter in haar spel. De passing werd in de wedstrijd steeds beter waardoor de spelverdeelsters beter en meer tijd hadden om de bal gerichter te plaatsen voor de aanvallers wat erin resulteerde dat beide sets gewonnen werden.

Met de eerste wedstijd op zak willen we door. De eerstvolgende wedstrijd is thuis in sporthal ’t Mossink om 21.00 uur tegen Avanti uit Lochem. Iedereen die het leuk vindt, wordt van harte uitgenodigd te komen kijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1667118