• a
  • d
TheGrue.org

Nieuw volleybal damesteam speelt eerste oefenwedstrijd

Geschreven door Frank Fridrichs

Na veel onderling app-contact en een aantal trainingsmaanden ging het nieuwe dames 3 van Mintonette afgelopen dinsdag haar eerste wedstrijd spelen. Dynamiek dames 2 uit Goor had de “eer” onze eerste tegenstander te zijn in een vriendschappelijke oefenwedstrijd.

Door het leuke contact met de tegenstanders werd deze eerste oefenwedstrijd een erg positieve ervaring. De eerste set ging gelijk op. Voor onze meiden was het wel weer even wennen maar overall ging het eigenlijk al goed. Mooie aanvallen met af en toe een chaosmoment resulteerde in een 25-22 set eindstand.

De tweede en derde set verliepen grotendeels hetzelfde. De eerste 5 tot 8 punten waren voor de dames uit Goor maar langzaam vocht Mintonette terug. Veel servicedruk, variatie in aanval en inzet maakt het begeleiden en trainen van deze meiden een feest. Technisch en qua opstelling kan er nog wel wat verbeterd worden maar het belangrijkste ingredient, plezier in het team, is aanwezig. Setstanden 19-25 en 23-25

Bijna 22.00 uur en de dames wilden eigenlijk gewoon nog een set spelen en deze ging erg gelijk op. Met wat onderbrekingen aan beide kanten, werd er goed gevolleybald. Belangrijkste voor deze avond was als team wennen aan elkaar, wedstrijdgevoel krijgen. De oefenwedstrijd winnend afsluiten was een kers op taart. Binnenkort komen de dames uit Goor in Holten en dan gaan we de 1-3 winst verdedigen.

versie teamfoto website

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1547182