• a
  • d
TheGrue.org

Het jongste team is kampioen!

Geschreven door Niek Rensen

De meiden van Mintonette CMV niveau 2 zijn afgelopen zaterdag in Enter met hun team kampioen geworden. De meiden stonden het hele seizoen af flink op voorsprong en konden het seizoen dan ook afsluiten als kampioen.

 CMV2_kampioen.JPG

De meiden speelden de eerste wedstrijd tegen HVC uit Den Ham, het wedstrijdritme moest even herpakt worden in de eerste set en zo hadden de meiden van HVC voldoende ruimte om ook punten te pakken. Gelukkig hervatte het team uit Holten zich en konden ze toch de eerst set op hun naam schrijven. De tweede en derde set werd wederom met ruime voorsprong gewonnen, maar de meiden uit Den Ham gaven de punten niet weg en boden voldoende weerstand voor een leuke wedstrijd om naar te kijken. Bij de tweede wedstrijd was Vrivo uit Vriezenveen de tegenstander, een nog jong team met zeker wat minder ervaring als Mintonette. De meiden uit Holten pakten de volle zes punten door alle drie set te winnen. 

Terug in Holten mochten de meiden van Mintonette een rondje maken op de kar door Holten, al zwaaiend en zingend vierden de meiden hun kampioenschap en werd er bij het Klavier afgesloten met een patatje.
Volgende periode mogen de meiden in niveau drie gaan uitkomen met hun team.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1547178