• a
  • d
TheGrue.org

MINTONNETTE A1 KAMPIOENEN 2018

De meiden van A1 werden zaterdag 14 april kampioen. Het was een spannende wedstrijd weekend. De meiden speelden op vrijdag 13 april de thuis wedstrijd die ze met 4-0 hadden gewonnen. 

MeisjesAKampioen

 

Maar ook zaterdag 14 april moest er  4-0 worden gescoord om kampioen te kunnen worden. Tijdens een uitwedstrijd in Rijssen speelden de meiden van A1 krachtig en waren ze super gemotiveerd om met 4-0 te winnen. Het lukte en de vreugde was natuurlijk groot. Onder begeleiding van coach Esmee werd de overwinning deels gevierd.

Er moest voor dit seizoen nog een wedstrijd worden gespeeld. Die vond vrijdag 20 april plaats in Hellendoorn. En onder aanmoediging van veel ouders en familieleden werd onder vrolijk getoeter en voorzien van een mooi spandoek het team aangemoedigd. Genoeg punten voor het kampioenschap waren al gehaald, maar er werd die avond met 3-1 gewonnen.

Vanuit de vereniging kreeg het team inclusief de coach een roos van Roelie Bloem & Desgin, een medaille van de volleybalbond en gaan de meiden nog een keer gezellig eten bij het Klavier. Namens de ouders kreeg het hele team inclusief de coach een cadeaubon van de Dio.

Het team wil de coach Esmee bedanken voor haar hulp en inzet als trainer en coach. Net als de vader van Lotte die vrijwillig de taak als coach vaak overnam als Esmee er vanwege eigen wedstrijden of studie niet bij kon zijn.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1547196