• a
  • d
TheGrue.org

Mintonette CMV-4 Kampioen

Geschreven door Niek Rensen

Zaterdag 14 april was de laatste speeldag van de competitie. Mintonette had al een mooie voorsprong op de nummer twee, maar moest nog wel 5 punten binnenhalen om kampioen te worden.

De eerste wedstrijd werd tegen HVC uit Den Ham gespeeld die op een gedeelde 3e plek stonden.

Photo-2018-CMV4.jpeg

 

Vol zelfvertrouwen, maar toch ligt gespannen, begonnen de meiden aan de eerst set.
Na een goede start van Mintonette kwam HVC gevaarlijk terug en leek het toch nog even spannend te worden. Gelukkig werd het ritme van het begin teruggevonden en werd de eerste set gewonnen.

De tweede set werden er veel onnodige fouten gemaakt door Mintonette waardoor HVC direct op voorsprong kwam. Alles leek te lukken bij HVC en Mintonette was even uit het veld geslagen. Deze set ging daarom ook terecht naar HVC.
Na een korte peptalk begonnen de meiden sterk aan de derde set. Deze set was duidelijk te zien waarom Mintonette de terechte kampioen was, want de set werd eenvoudig met 15-7 gewonnen.

Met 4 van de 5 punten op zak moest de laatste wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie gespeeld worden. Dit was duidelijk want de 3 sets werden met groot verschil door Mintonette gewonnen.

Toen konden de Amber, Femke, Nienke, Kathleen, Luna, Sanne en Iris gaan vieren dat ze kampioen waren. Eerst werd in Vriezenveen een ereronde door de sporthal gemaakt en werden de medailles in ontvangst genomen. Daarna richting Holten waar (met dank aan Erik Huzen die zijn aanhanger beschikbaar stelde) de meiden onder luid getoeter een ereronde door het dorp maakten.
Afsluitend werd bij het Klavertje een lekker patatje gegeten en werd door de vereniging een kleine attentie aangeboden.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775671