• a
  • d
TheGrue.org

CMV N6 kampioen

Geschreven door Bert Kappert

Ook dit jaar is er weer een team van mintonette naar diverse sporthallen afgereisd om op CMV niveau 6 hun best te doen om punten bij elkaar te scharen.

De eerste wedstrijd was op 14 oktober in Enter.

 

Voor het eerst in deze sporthal begon het team uitstekend en won de eerste wedstrijd alle sets. Toen ook de 2de wedstrijd voortvarend begon kwamen er enkele spelers naar mij toe of ze een patatje kregen als ze wonnen. Er is toen afgesproken dat als ze beide wedstrijden alle sets wonnen ze na de wedstrijd een patatje zouden krijgen. In de veronderstelling dat er hier en daar wel een setje gemorst zou worden heb ik ja gezegd. Blijkbaar gaf dit zo’n positieve invloed dat er zelfs diverse keren netjes 3 keer gespeeld werd en dat de sets gewonnen werden. Belofte maakt schuld dus op het terras in Enter een patatje gegeten.

Een week later afgereisd naar Vriezenveen.Ook hier begon het goed en werden alle sets gewonnen. Alleen de tweede wedstrijd ging het even wat moeilijker en werd er een set verloren. Ik blij het team wat minder maar goed volgende keer beter.

Weer een week later naar Den Ham. Het was even zoeken, ook voor mij maar dan toch op een regenachtige middag aangekomen. Ook deze middag ging er een set verloren en omdat ik nog naar Groningen moest kwam er een ouder het team weer ophalen waarvoor nogmaals dank. 

Op de 11de van de 11de reisde het team af naar Markelo waar het goede spel weer opgepakt werd. Drie keer spelen en soms zelfs een smash vlogen door de hal en werden alle sets weer gewonnen. En dus weer een patatje om de overwinning te vieren.

18 november ging de reis naar Hellendoorn. Soms begonnen ze wat afwezig aan de set maar aan het eind stonden we toch weer aan de goede kant van de score. Ook deze middag werden alle sets gewonnen en hebben we de dinsdag erna maar weer een patatje gegeten. 

Zaterdag 16 december moet er nog 2 wedstrijden gespeeld worden maar doordat er maar 2 sets verloren zijn gegaan is CMV N6 al kampioen. Dit is 1 december gevierd in de sporthal tijdens de thuiswedsstrijden die avond.

De tweede speelhelft gaat het team het een stapje hoger proberen. Ze gaan spelen als op C niveau, groter veld en hoger net maar met 2 spelers extra in het veld moet het toch weer lukken wat sets te winnen. En wie weet nog wel een patatje.

 Gefeliciteerd en succes Joost, Bram, Rolf, William, Stella, Florian, Roel, Claudia en Tom.

Ook gefeliciteerd Nelleke en bedankt voor de trainingen.

 Bert  Kappert

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775696