• a
  • d
TheGrue.org

CMV4: Saaie wedstrijden maximaal benut!

Geschreven door Niek Rensen

Met 2 makkelijke wedstrijden in het vooruitzicht reisden we zaterdag af naar Almelo.

De eerste wedstrijd moesten de meiden tegen WVC Volley uit Wierden die onderaan de ranglijst staan. Zeer geconcentreerd werd aan de wedstrijd begonnen en met de goede opslag werden erg veel punten binnengehaald. De eerste 2 sets werden naar verwachting dan ook eenvoudig gewonnen. Doordat WVC Volley de 3e set goed begon kwamen ze op een lichte voorsprong te staan. Aangezien de 3e set maar tot 15 punten wordt gespeeld werden de meiden van Mintonette een beetje van hun stuk gebracht. Na een spannend einde werd deze set gelukkig toch ook winnend afgesloten en waren de punten binnen.

De 2e wedstrijd werd tegen SVH uit Hellendoorn gespeeld die 2e van onderen staan.

De meiden waren gewaarschuwd door de vorige wedstrijd en begonnen gelijk weer vol energie aan de wedstrijd. Punt voor punt werd gescoord en de sets werden eenvoudig binnengehaald. Door een laatste set met een score van 15 tegen 1 voor Mintonette was het verschil in niveau wel erg groot. Mooi om te zien hoe de meiden door de goede trainingen van Charlotte elke week weer groeien!

Geen heel mooie wedstrijden dus, maar wel weer een plekje gestegen op de ranglijst waar de meiden nu op een tweede plek staan.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1517744