• a
  • d
TheGrue.org

CMV 2

Geschreven door Niek Rensen

De eerste speelronde van CMV 2 is al over de helft, het team bestaat uit een leuk stel meiden. Waarvan een aantal al een seizoen hebben meegespeeld in de competitie en de anderen spelen voor het eerst wedstrijden. Bij niveau twee staat het opslaan, gooien en vangen nog centraal en is de uitdaging om het veld van de tegenstander leeg te spelen. De tegenstander gaat natuurlijk dezelfde strijd aan en daarom is het belang om zoveel mogelijk ballen te vangen, wordt er niet gevangen dan moet je uit het veld. Bij drie vang ballen mag er weer een speelster in het veld.DSC 0602

De meiden hebben veel plezier tijdens de wedstrijden, waarbij kleine overwinningen van een punt of een set met uitbundig gejuich gepaard gaan.

Zaterdag zijn de meiden naar Markelo vertrokken om de eerste wedstrijd tegen Medusa te spelen, een spannende wedstrijd met sterk spel van de meiden, er werden wel punten gemaakt, maar Medusa trok alle drie sets naar hun toe,  helaas met 6-0 verloren. De tweede wedstrijd was Vrivo aan de beurt een team dat bovenin de competitie staat, maar de meiden boden zeker weerstand en gaven de winst niet weg, maar de meiden uit Vriezenveen hadden net iets meer speelervaring om alle drie sets te winnen. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775663