• a
  • d
TheGrue.org

CMV 4 goede start van seizoen

Geschreven door Niek Rensen

De eerste 2 speelronden van de competitie zitten erop en de meiden hebben een mooie start gemaakt in niveau 4. Beide rondes werden in Vriezenveen gespeeld en er werd tegen Rijssen, Vriezenveen, Vroomshoop en Almelo gespeeld.

In niveau 4 wordt niet meer op tijd gespeeld, maar worden 2 sets tot 25 punten gespeeld en de 3e set tot 15 punten. Een rustgevende verandering voor de meiden, die eraan gewend waren op tijd te spelen. Het spelletje begint stap voor stap meer op het echte volleybal te lijken.

De eerste wedstrijd (tegen Rivo Rijssen) ging mooi gelijk op, maar door de goede service van de meiden werden alle sets in het voordeel van Mintonette beslist. De kop was eraf en de meiden waren positief gestemd!
De 2e wedstrijd (Vrivo Vriezenveen) bleek direct een stuk zwaarder te worden. Alle sets kwamen we net iets tekort waardoor we met 3-0 verloren.

DSC 0560

In de 2e speelronde werd de eerste wedstrijd tegen Almelo gespeeld. Een team van  gelijke sterkte, maar de techniek van de Mintonette meiden was iets beter waardoor de eerste 2 sets werden gewonnen. Door een kleine dip in de concentratie ging de laatste set helaas naar Almelo.

In de laatste wedstrijd (tegen Medusa Vroomshoop) was het verschil in kwaliteit duidelijk zichtbaar. Met grote overmacht werd Medusa set na set door Mintonette weggespeeld. Resultaat 3-0 voor Mintonette.

Met deze mooie start van de competitie hebben de meiden leuke wedstrijdjes gespeeld en hebben ze mooi wat punten verzameld!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1547200