• a
  • d
TheGrue.org

Keihard gevochten, net geen winst voor Dames 1

Geschreven door Frank Fridrichs

Afgelopen vrijdag kwam Devoko dames 6 uit Denekamp op bezoek bij dames 1 van Mintonette. Omdat het het begin van het seizoen is, is er nog geen vergelijk te maken met andere teams dus de dames van Mintonette ging vrij blanco de wedstrijd in.

Vanaf set 1 was het een prachtige wedstrijd om naar te kijken. De teams waren erg aan elkaar gewaagd wat mooie rally's opleverde. Over en weer werd keihard geknokt voor de punten.

Nadat de eerste set met winst was afgesloten door Mintonette, lukte het in de 2e set niet om dit niveau vast te houden. Een kleine dip in het spel veroorzaakte een constante achterstand. De tegenstander ging er met de punten van deze set vandoor.

DSC 0682

De volgende 2 sets werden op gelijke wijze verdeeld waarbij de verschillen elke keer erg klein waren. Het kwam dus aan op de 5e beslissende set. Of het de spanning was, pech of toch een net iets sterkere tegenstander in deze fase van de wedstrijd? Feit is dat onze dames het net niet konden waarmaken. Wel werd er tot op het eind gevochten voor elke bal.

Onze meiden kunnen terugkijken op een erg goed gespeelde wedstrijd.

Ondanks goed spel en totale inzet komt dames 1 net te kort tegen Devoko om de winst in Holten te houden.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1246497