• a
  • d
TheGrue.org

Afscheid van vrijwilligers Frank, Henri en José

Geschreven door Henri Stegehuis

Bij de laatste thuiswedstrijd 21 april van Mintonnette heeft het bestuur Frank, Henri en José in het zonnetje gezet. Na jaren van grote inzet voor de vereniging hadden zij te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met hun activiteiten/taken.

(lees verder onder foto)
20170421 Zonnetje 1 1

Het bestuur benoemde hun inzet voor de vereniging :

Frank vele jaren enthousiaste trainer van verschillende jeugdteams. Hij heeft met grote betrokkenheid jeugdleden veel geleerd. Verder was hij de coach van het huidige A1 team. Hielp met organiseren van toernooien en jeugdkamp, schreef af en toe wedstrijdverslagen voor A1 en soms Heren 1 en was actief binnen de sponsorcommissie.

Henri afgelopen jaren de enthousiaste, fanatieke trainer van Dames 1, die de dames veel heeft geleerd en met zijn grote betrokkenheid er samen steeds weer wat moois van heeft gemaakt. Henri was daarnaast wekelijks druk de e-mail binnen de Mintonette te verwerken, de pr te verzorgen , denk aan de website, facebook, twitter, de nieuwsbrief en artikelen voor de huis aan huis bladen. Tevens zat Henri in de sponsorcommissie.

Het bestuur benadrukte dat met het vertrek van beide heren als trainer en coach de vereniging twee zeer ambitieuze vrijwilligers verliest.

Jose, een tijdje coach van dames 1, een periode in het bestuur en daarnaast vele jaren samen met Henri druk geweest met al het inkomende en uitgaande e-mail verkeer, pr en ook actief binnen de sponsorcommissie.

Het bestuur bedankte mede namens alle leden Frank, Henri en José voor hun inzet voor de vereniging. Als dank en blijk van waardering kregen zij een cadeautje overhandigd (natuurlijk werden deze ingekocht bij een van onze sponsoren!). Op de foto ontbreekt onze penningmeester, zij stond in haar wedstrijd kleding klaar om haar laatste spannende thuiswedstrijd te spelen.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1160068