Extra zonnige dag voor Mintonette N3

Mintonette moest deze zaterdag al vroeg weg om in Vroomshoop te gaan volleyballen. Na een aantal dagen mooi weer was het zaterdag miezerig en grijs. Als dat maar goed zou komen…

Want de eerste wedstrijd moesten de meiden gelijk tegen de koploper spelen. De eerste set ging Mintonette er gelijk met verenigde kracht tegenaan waardoor deze vrij eenvoudig gewonnen werd. Holyoke was gewaarschuwd en begon de 2e set beter waardoor Mintonette al snel tegen een achterstand aankeek. Doordat het minder draaide raakten de meiden in een dipje, waardoor deze set niet meer te redden was. Na een korte oppeppende time-out zagen de meiden het licht weer en brak het zonnetje langzaam weer door. De derde set werd weer goed gespeeld en ging het mooi gelijk op. De set werd afgesloten met een 2-2 gelijk spel.

De 2e wedstrijd moest tegen Rivo uit Rijssen gespeeld worden. In de ranglijst een team dat wat sterkte betreft gelijkwaardiger zou moeten zijn.
Door de goede eerste wedstrijd zat de sfeer er goed in waardoor er gelijk lekker gespeeld werd. Met goed verdedigend werk van Iris en Kathleen werden veel ballen gered waardoor de tegenstander niet kon scoren. De eerste set werd dan ook makkelijk gewonnen met 4-0 voor Mintonette. De 2e en 3e set veranderde het beeld niet meer. Op de tactische aanvallen van Luna en mooie opslagen van Sanne had de tegenstander geen antwoord. Deze wedstrijd werd met een 3-0 einduitslag afgesloten, waardoor de meiden een mooi stuk op de ranglijst gestegen zijn.
Gezien de laatste wedstrijden is dit ook dik verdiend!

20170319 CMV3Crop Web

De CMV niveau 3 meiden vinden hun draai in de Cool Moves Volleybal competitie. Met twee mooie wedstrijden; een terecht gelijk spel en volle winst kijken zij wel zeer zonnig terug op verder een druilerige zaterdag (3-3 & 6-0).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1576166