CMV-4 begint goed eerste wedstrijd 2de helft

Voor CMV 4 begon de 2e competitieronde met twee thuiswedstrijden in Holten. Lekker relaxed kwamen de meiden de sporthal binnen. Ze waren gemotiveerd om voort te borduren op de goede weg die ze voor de Kerst hadden ingeslagen en de spirit zat er goed in. De eerste wedstrijd was tegen Aastad 4.1 uit Almelo. De eerste set ging gelijk op en was spannend, al hikten de meiden wel voortdurend tegen een kleine achterstand aan, maar die wisten ze toch elke weer weer bij te trekken.  Helaas ging de set verloren met 24-25. Dat was een zuur verlies en dat werkte door in de tweede set die dan ook ruim verloren werd. Toch wist Mintonette in de derde set het hoofd weer enigszins op te heffen en Aastad een behoorlijk verzet te bieden. Neemt niet weg dat ook de derde set helaas verloren ging.

Na een bemoedigend woord en een slokje drinken kon Mintonette gelijk aantreden in de tweede wedstrijd tegen WVC Volley. De meiden waren gemotiveerd om iets te laten zien en ze gingen voortvarend van start met een overtuigende winst in de eerste set. In de loop van de tweede set kwam Volley beter in het spel, ze boden weerstand en de set ging dan ook gelijk op, met een spannend slotstuk dat uiteindelijk door Mintonette werd binnengehengeld met 24-25. Dit motiveerde enorm en dus ging de derde set ook naar Mintonette. De moegestreden Volley-meiden hadden lang weerstand geboden, maar moesten uiteindelijk het hoofd buigen.

Wat mooi was om te zien was dat het bovenhands spelen steeds beter gaat. Ook zijn er nog enkele verbeterpunten, daar zal de komende weken aan gewerkt gaan worden.

20170204 CMV4

De start van de tweede helft van de CMV competitie begon met verlies tegen VC Aastad maar meteen daarop een winst tegen WVC Volley. Met name het drie keer spelen met als derde keer een bovenhandse bal, was mooi om te zien (0-3 & 3-0).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1576185