Tegenstander A1 duidelijk maatje te groot

Geschreven door Frank Fridrichs

Op vrijdag 3 februari was er een thuisronde voor volleybal vereniging Mintonette en bij de meiden van A1 kwam Den Ham op bezoek. Tijdens de eerste ontmoeting in Den Ham, op vrijdag 13 januari, waren de meiden van HVC duidelijk sterker. Tijd voor revanche.

In de 1e set liep het gewoon niet bij Mintonette. De passing, soms een service in het net, soms net iets te laat bij de bal, ook mede door de druk van HVC. Setstand 9-25.

In de 2e set begonnen onze meiden erg goed te spelen. Met passie en strijd kwamen de meiden uit HVC onder druk te staan. Met prachtig volleybal, mooie lange rally’s, mooie aanvallen gingen wij voor deze set, maar helaas dat lukte net niet. Setstand 22-25.

De 3e set gingen de Holtense meiden door. De koploper HVC A1 had het even moeilijk bij ons. Helaas halverwege de set bij 12-12 nam HVC toch weer het initiatief. Met een paar harde servicebeurten en midaanvallen trokken ze de set naar zich toe. Setstand 16-25.

De 4e set was toch weer zoals de 1e set. Of het was conditiegebrek, (gaan we dinsdag mooi parcourtje doen en de piepjes-test) maar we konden het HVC niet meer genoeg onder druk zetten waardoor zij niet goed een aanval op konden zetten. Jammer maar vergeleken met 13 januari jl hebben de meiden van ons zich goed verweerd.

20170203 A1

De eerste confrontatie in Den Ham werd met ruime cijfers verloren. In de return komt een duidelijke groei bij A1 naar voren wat ervoor zorgt dat de koploper 2 van de 4 sets flink aan de bak moest.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1576184