Heren 1 speelt zonder inspiratie

Geschreven door Frank Fridrichs

De mannen van heren 1 hadden deze week hun wedstrijd op een donderdag, uit tegen Felini Enschede. Het doel was punten te pakken tegen het team dat net een plekje boven Mintonette staat in de ranking.

Vanaf het begin van de eerste set was er te weinig aanvalsdruk en te weinig focus bij de mannen uit Holten. Dit werd genadeloos afgestraft door de tegenstander en kwam de sfeer binnen het Holtense team niet ten goede. De eerste set werd zonder problemen gewonnen door Felini (25-15).

De tweede set was vrijwel een kopie van de eerste. Bij aanvang leek het alsof de Holtense heren iets meer in hun eigen spel kwamen maar de sprankeling ontbrak nog. Halverwege nam de tegenstander de set over en won ook deze set zonder noemswaardige problemen (25-16).

Het moest nu echt anders want anders was het zeker einde oefening. Alle mannen waren echt doordrongen van het feit dat het "knopje om" moest. Dit was meteen te merken bij de start van deze derde set; meer sfeer in het team, meer vechtlust. Felini kreeg nu geen kans uit te lopen, de stand bleef vrijwel de hele set gelijk en eindelijk ging Mintonette deze set er met de winst vandoor (27-29).

Nog steeds kans om de wedstrijd te winnen bij deze stand. Zo ging het Holtense team dan ook de vierde set in. Het leek in eerste instantie ook echt een reele kans te zijn. Hoogstaand volleybal werd zeker niet gespeeld; dat zat er deze avond niet in. Maar geknokt werd er zeker. Felini trok echter aan het kortste eind en won de set met 25-19.

Niet de beste avond van onze mannen dus gauw vergeten en op naar de volgende wedstrijd!

20170126 211658

Mid-weeks spelen is geen succes voor de heren van Mintonette. De eerste twee sets waren zonder inspiratie en pas bij de derde set leken de holtenaren wakker te worden. Deze opleving was van korte duur en de vierde set leek weer veel op de eerste twee (1-3).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1576200