Vier keer in één week is te veel voor D1

De start van de tweede helft van dit seizoen was een zware. Afgelopen vrijdag, maandag een wedstrijd, dinsdag een reguliere pittige training en de eerste volledige thuisronde weer aan de bak tegen Lutheria, de nummer 4. Alle wedstrijden begonnen met een moment van stilte voor de dames van Lutheria die helaas hun trainer, coach en erelid de dag ervoor waren verloren. In schril contrast werden vervolgens de minies van de week Silke en Lynn met veel plezier opgenomen in het dames team.

Hierna moesten de dames zelf aan de slag en dat was toch wel moeilijk. De eerste twee sets lukte het gewoon niet om de concentratie continu vast te houden. Mooie momenten, en die waren er echt, werden afgewisseld met ballen die "gewoon" op de grond vielen. De wil was er wel maar vier keer spelen in een week is te veel (13-25 & 17-25).

In de derde en vierde set kwam het eergevoel naar boven en probeerden de dames echt alles te doen om toch een punt binnen te halen. Er werd duidelijk beter gespeeld en hier en daar zag je de trainingsaccenten ook terug waar de laatste weken op getraind is. Helaas was deze wedstrijd tegen een top-team en die waren niet van plan de punten weg te geven. Zeker de derde set werd er stevig gespeeld en had de tegenstander het moeilijk, lang stonden de holtense meiden voor maar uiteindelijk greep de tegenstander naar de punten (24-25 & 19-25).

20170120 D1

Deze wedstrijd kwam op een verkeerd moment gezien de twee eerdere wedstrijden deze week waar heel mooi gespeeld werd. Soms zit het mee en deze keer zat het tegen, de punten waren terecht voor de tegenstander (0-4).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1576135