• a
  • d
TheGrue.org

Gezellige Amerikaanse avond dames 1

Geschreven door Frank Fridrichs

Vrijdag 13 januari was het dan eindelijk zover: het teamuitje van dames 1. Na nog een last minute overleg werd er gekozen voor een American party: iedereen zou iets te eten en drinken meenemen. Charlotte stelde het huis ter beschikking.

Om half 7 werden de meiden en Henri verwacht. Iedereen had zoals afgesproken iets meegenomen. Zo waren er pizzabrood met salami, worstenbroodjes, koude pastasalade met pesto kip ricola en zongedroogde tomaatjes, kippenpootjes, wraps met sla kip mais en paprika, stokbrood, tomaat met pesto en mozzerella en brownies. Als toetje mocht het ijs natuurlijk niet ontbreken.

Na het toetje werd Henri nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor de eerste seizoenshelft. Vol vertrouwen gaan wij met hem door.
De wijn stond inmiddels op tafel en de verhalen kwamen steeds meer los. Verschillende verhalen kwamen voorbij en er werd veel gelachen.

20170113 d1
Het was een gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Het werd niet al te laat, want de dames moesten de volgende dag (zaterdag) aantreden tegen de Krekkers. Zij hebben twee punten meer, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden! Zaterdag 14:00 in de Rietbergzaal in Holten.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775668