Lidmaatschap-contributie-donateur

Mee trainen

Als je denkt dat volleybal een leuke sport voor je is, kun je drie keer mee trainen voordat je lid hoeft te worden. Kom eens langs op dinsdagavond en proef de sfeer en speel het spel! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen contact met je opnemen.

Lidmaatschap

U kunt lid worden door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Bij de aanmelding van jeugdleden (jonger dan 18 jaar) is tevens de handtekening van één van de ouders/verzorgers noodzakelijk.

het lidmaatschap geldt van 1 september t/m 30 augustus van het daaropvolgende jaar en wordt stilzwijgend met 1 jaar verlengd. Bedanken als lid geschiedt alleen schriftelijk vóór 1 juli bij het secretariaat van de vereniging.

Contributie

Genoemde bedragen zijn inclusief NeVoBo bijdrage (als van toepassing).

Senioren € 187,50
Recreanten € 120,00
Jeugd A € 132,50
Jeugd B € 127,50
Jeugd C € 122,50
CMV + shirthuur € 100,00 + € 8,00

Bij extra training waarvoor zaal- en trainersfaciliteiten nodig zijn wordt per half uur een extra toeslag van € 5,- gerekend.

Samen sportief

Voor Mintonette geldt iedereen doet mee! Bij financiele zware tijden kunt u contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdondersteuning

Met name voor kinderen zijn er (overheids)instanties die gezinnen ondersteunen waar onvoldoende financiële middelen zijn om deel te nemen aan activiteiten op onder meer sportief gebied.

Inning contributie

Wij innen de contributie in oktober en maart.

Donateur

Het is ook mogelijk om donateur/verenigingslid te worden van Mintonette. Het bedrag waarvoor u donateur/verenigingslid kunt worden bedraagt minimaal €12,50 per jaar. U krijgt daarvoor o.a. de nieuwsbrief toegestuurd.

Voor eventuele vragen over het lidmaatschap stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775675