• a
 • d
TheGrue.org

Toelichting team pagina's

Geschreven door Sitemanager [su]

Elk team heeft de beschikking over vier pagina's:

 • Specifiek team nieuws
  Denk aan wedstrijdverslagen, uitjes, afspraken, rij-schema's etc. Via het menu aan de bovenkant kun je hier ook snel naar toe.
 • Actuele Standen, resultaat laatste wedstrijd en volgende wedstrijd.
  Via het menu aan de bovenkant kun je hier ook snel naar toe.
 • Een besloten pagina* (op aanvraag bij webmaster)
  Het is niet verstandig om telefoonnummers, achternamen en email adressen zomaar op het internet te zetten. Deze pagina kan pas worden bekeken na inloggen en is dus alleen zichtbaar voor leden.
 • Zelf nieuws toevoegen*

* Omdat het grote boze internet helaas ook privacy kan aantasten zijn achternamen en contact informatie niet op de publieke pagina's te vinden. De met * aangegeven pagina's zijn alleen beschikbaar na inloggen. Op de besloten pagina kun je gedetailleerde gegevens plaatsen en deze zijn niet voor buitenstaanders of zoekmachines, als Google, inzichtelijk. Eenmaal ingelogged kun je ook bij andere teams neuzen in hun besloten pagina's dus let nog steeds een beetje op wat je opschrijft ;). Om deze reden wordt dan ook gevraagd om zorgvuldig met de inlog informatie om te gaan en bij vermoeden van misbruik meteen een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Om te kunnen inloggen moet je je zelf aanmelden. Dit doe je door in het bovenste menu op Login te klikken en daarna helemaal onderaan op Nog geen account te klikken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1775684