Wedstrijd verslag 18-11-2017

Geschreven door Marvin

Hallo beste lezers,

Deze week hadden wij, het mix B team van de welbekende club de Mintonnete, weer een vreselijke zin om een lekker potje te gaan volleyballen. Deze week moesten we uit spelen tegen een club genaamd Avior,Schalkhaar. De trainer heeft ons voor de wedstrijd nog even wat moed ingesproken en we konden er tegenaan. De wedstrijd kon nu eindelijk beginnen, maar we begonnen meteen met een forse achterstand. Deze achterstand is de hele 1e set zichtbaar gebleven en dus hebben we hem ook verloren. 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lees meer: Wedstrijd verslag 18-11-2017

Wedstrijd verslag 10-11-2017

Geschreven door Marvin

Het was vrijdag 10 november,

De hele dag had ik al zin in de wedstrijd. We gingen allemaal vol goede moed naar de sporthal. We dachten dat we ze wel in konden maken, maar dat ging toch iets anders dan verwacht. De eerste set ging helemaal niet goed. We hadden met 8-25 verloren. Toch gaven we het niet op. De volgende set zouden we ze terugpakken. De tweede set was spannend, maar helaas hadden we die set ook verloren. We werden een beetje zenuwachtig. Ook de derde set ging heel slecht, weer verloren. Zouden we de vierde set nog winnen? Het werd weer spannend. Helaas hadden we alle sets verloren. Het ging toch niet zo goed als we hadden gehoopt. Volgende keer  beter!

-Suze

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wedstrijd verslag 28-10-2017

Geschreven door Marvin

We moesten thuis spelen tegen Avior JB2. Het was een spannende wedstrijd, de eerste set hebben we makkelijk gewonnen met 25-15. Iedereen was aanwezig en we hadden een paar leuke smashes voor de tegenpartij. Ook de opslagen waren strak. De tweede set ging het iets minder, deze hebben we dan ook verloren met 18-25. Maar we gaven niet op, de derde set ging het overspelen heel goed en daardoor konden we snel punten maken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lees meer: Wedstrijd verslag 28-10-2017

Wedstrijdverslag 07-10-2017

Geschreven door Marvin

 

De tweede wedstrijd van dit seizoen speelden we tegen Tornax. Eerst even inspelen en dan beginnen met de wedstrijd! De eerste set hadden we al snel binnen, een goed vooruitzicht! De tweede set ging eigenlijk net zo goed als de eerste, de 2:0 was binnen.

De derde set was helaas iets minder, nu hadden we deze set wel gewonnen, maar het verliep een beetje chaotisch. De verwarring in de posities zorgde voor wat concentratieverlies en wat tegenpunten. Kort erna pakten we het weer op en wonnen we met 25:15. In de laatste set was er weer wat minder concentratie. Aldus gingen we met de tegenstander kop aan kop. 25:23 is de stand waarmee we de 4e set zijn geëindigd.

MixTeamB1 1

Ondanks alles hebben we weer een puntje op zak!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wedstrijdverslag 23-09-2017

Geschreven door Marvin

Wedstrijdverslag van Mix B

 

 

Iedereen van Mix B had er best wel zin in, onze eerste wedstrijd was tegen Ledo. Uiteraard gingen wij met veel enthousiasme naar onze wedstrijd. Iedereen was een beetje zenuwachtig aangezien al 1 teamlid had afgebeld i.v.m. ziekte. Dat zorgde natuurlijk voor veel spanning tussen de teamleden. Onze nieuwe teamlid Sven had zijn eerste wedstrijd sinds dat hij op volleybal zit. Dat was toch wel eventjes spannend. Gelukkig ging de wedstrijd best wel goed. De eerste set verliep erg goed en goede acties van elk teamlid, dit seizoen was goed gestart! 1:0 voor ons! De tweede set ging ons wat moeilijker af, Na toch goede acties kwam er wat chaos in het team waardoor wij onze concenstratie verloren. 1:1. Daarna de derde set, Wij hadden alles weer op een rijtje gezet, onze rust weer gevonden en daar hebben wij met veel werken de 2:1 behaald! Daarna de vierde set, iedereen was gedreven dat wij die moesten winnen, helaas ging het anders. Na veel vechten hebben wij hem net verloren. Helaas, 2:2. Dan de laatste en meest spannende set van allemaal. Na veel werken hebben wij het toch voor elkaar gekregen deze te winnen met mooie aanvallen en een goede verdediging! 3:2 voor ons! Gewonnen! Het was een geslaagde wedstrijd en goede instap in het seizoen!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Teller

Artikelen bekeken hits
1292824