• a
  • d
TheGrue.org

Teamfoto's seizoen '16-'17 online

Geschreven door Henri Stegehuis

20160918 CMV 3 Animation

Klik op de foto om in het album te komen, wil je orginelen? Neem contact met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wedstrijdverslagen t/m 16 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een kleine thuisronde in het weekend voor de vakantie. Een op het eerste oog slecht weekend maar toch een positief gevoel over de mogelijkheden naar de toekomst.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een rugblessure zorgde voor een versnelling van het rustig kunnen leren bij Heren 1 van de nieuwste aanwinsten. De duidelijk betere tegenstander uit Rietmolen had geen mededogen en greep hard in (0-4).

Ook de derde wedstrijd is helaas verloren maar deze keer met duidelijke positieve blik. Het team had grip op de wedstrijd, heeft zichzelf de eerste twee sets nog laten omarmen door angst maar heeft in de laatste twee sets haar eigen spel gespeeld met alle kansen vandien. Het vertoonde spel gaat binnenkort zeker leiden tot winst (0-4).

Te weinig accuratesse in het spel levert onnodig verlies op voor heren 1. De returnwedstrijd biedt zeker kansen om daar punten te gaan pakken (1-3).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

 

Wedstrijdverslagen t/m 9 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Uitwedstrijden afgelopen weekend:
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

De stand van de wedstrijd van dames 1 van Mintonette tegen Lutheria uit de Lutte lijkt te wijzen op een inmaakpartij. Toeschouwers van de wedstrijd vertellen echter een heel ander verhaal (0-4).

Wedstrijd A1 was er één met twee gezichten. Prachtigen acties werden afgewisseld met fouten. Door deze wisselvalligheid konden de meiden geen setwinst pakken (0-4) maar zeker trots zijn op de nog steeds merkbare groei in hun spel.

Voor het eerst in volle sterkte van de basis zes man werd een stevige pot volleybal vertoond door de Holtense als ook door het Rossumse team. De vierde set toonde aan dat de heren van Mintonette een moeizaam voorseizoen hadden gehad, automatismen waren nog niet voldoende aanwezig (1-3).

Wisselvallige wedstrijd met sterke tweede set geeft ondanks verlies toch een goed gevoel. De vertaling vanuit de techniek naar het spel begint vorm te krijgen (1-3).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

CMV competitieronde in 't Mossink groot succes

Geschreven door Henri Stegehuis

Zoals jullie misschien al in de CMV niveau 3 en niveau 4 verslagen hebben kunnen lezen, is er afgelopen weekend een CMV competitieronde gespeeld in sporthal 't Mossink. Van vroeg in de ochtend tot vroeg in de middag speelden verschillende teams tegen elkaar. De duur van de wedstrijden varieert tussen de 30 en 45 minuten en dat betekent dat de jongsten niet één maar twee wedstrijden op een dag spelen.

Cool Moves Volley is een programma dat erop gericht is om kinderen aan de ene kant veel spelplezier te geven en aan de andere kant in 6 niveaus naar het volleybal spel te brengen zoals dat vanaf de C-jeugd gespeeld wordt.

Als je de sporthal binnenkomt op zo'n CMV ronde dan komt er in eerste instantie een orkaan van geluid op je af. Als je daarna een aantal wedstrijden hebt bekeken met soms een treurig moment, een traan en een troostende ouder, verzorger of begeleider maar over de volle breedte hele enthousiaste kinderen, dan vertrek je toch weer met een grote glimlach naar huis.

Ook dit jaar lag de wedstrijdleiding weer volledig in handen van Kelly en zwaar leunend op Niels, Joke, Ineke, Gaby en Berdien. Daarnaast waren er de nodige CBA speelsters die als aangewezen, of echt volledig, vrijwilligster geholpen hebben bij fluiten of tellen. Namens de vereniging: dank jullie wel voor de enorme inzet, door jullie inzet was dit wederom een succesvolle CMV competitieronde!

20161001 CMV Organisatie

Wedstrijdverslagen t/m 2 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 11

De eerste thuiswedstrijden voor de junioren en senioren was door verschuivingen terug gebracht naar drie teams in de eerste ronde en slechts één in de tweede ronden. De volgende dag op zaterdagochtend was er een CMV thuis toernooi georganiseerd door onze jeugd TC! Een vlekkeloze organisatie!

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

A1 kan geen vuist maken tegen een duidelijk betere tegenstander uit Langeveen. Spelplezier en vechtlust maken het verlies goed.

Een winst en een verliespot, maar het mooiste is om te zien dat de CMV 3 meiden elke keer weer nieuwe dingen bijleren! (0-3 & 2-1).

De stap van niveau 3 naar niveau 4 brengt een extra facet: het spelen van een derde bal, dit begint al op het grote spel te lijken. De eerste wedstrijd liet zien dat ze dit toch al aardig onder de knie hadden, deze wedstrijd werd op inzet gewonnen. De tweede wedstrijd liet hier en daar toch nog zien dat die derde bal best wel lastig is en deze werd helaas verloren. (2-1 & 1-2).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

Jaarlijkse spelregeluitleg

Geschreven door Frank Fridrichs

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet voor de jaarlijkse spelregeluitleg. Het bleek voorgaande jaren best lastig een moment te vinden waarop iedereen beschikbaar was voor de jaarlijkse spelregeluitleg door Bert. 2016 09 27 spelregeluitleg 1 webDit jaar werd dit omzeild door aan het eind van de 19.00 uur trainingen de leden bij elkaar te roepen en rond 20.30 uur dit nog een keer te herhalen.

Bert had zich zoals ieder jaar goed voorbereid en een kopie van de wijzigingen in de spelregels voor alle leden meegenomen. De belangrijkste onderwerpen lichtte hij nog even apart toe en uiteraard was er ruimte om vragen te stellen.

2016 09 27 spelregeluitleg web

 

Teller

Artikelen bekeken hits
1271552