• a
  • d
TheGrue.org

Recreatief volleybaltoernooi Mintonette eerste week 2017!

Geschreven door Frank Fridrichs

De eerste vrijdag van het komende nieuwe jaar wordt, evenals voorgaande jaren, door volleybal vereniging Mintonette het altijd zeer populaire en goed bezochte Nieuwjaarsvolleybaltoernooi georganiseerd. Iedereen kan meedoen aan dit recreatieve toernooi zoals families, straten, vriendengroepen, collega’s e.d.

Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 6 januari 2017 in de thuisbasis van Mintonette, sporthal 't Mossink in Holten. De eerste wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Houdt rekening met de volgende regels:
•    Ieder team moet uit ten minste 6 spelers bestaan.
•    Er moeten minimaal 2 dames in het veld staan.
•    Er mogen maximaal 2 competitiespelers(sters) in het veld staan.

De uiterlijke inschrijfdatum is dinsdag 20 december 2016 en de kosten voor deelname bedragen € 20,00 per team.

Opgave kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld even je teamnaam in de mail)

Er kunnen maximaal 18 teams deelnemen, dus geef je snel op!

20161106 nwjrstoernooi

Wedstrijdverslagen t/m 6 November

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een thuisronde dit weekend en de CMV teams die respectievelijk in Hellendoorn en Den Ham aan de slag moesten:
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Meiden A1 laten bij vlagen prachtig volleybal zien maar zijn nog niet stabiel genoeg in hun spel om hier winst uit te kunnen halen. Het belooft veel goeds voor de rest van de competitie (0-4).

Stabiliteit keert terug bij de heren, ondanks onnodig verlies van de laatste set, kan heren 1 terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd (3-1).

Een zware dag voor CMV 3 waar met de directe concurenten een verbeten strijd werd geleverd. De opgedane ervaring levert weer stof op om verder te groeien (2-4 en 3-3).

Een gewonnen wedstrijd met twee gezichten en een terecht verloren wedstrijd van de koploper brengen de score voor de dag in evenwicht (4-2 en 0-6).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

 

CMV niveau 4 helemaal los

Geschreven door Sitemanager [su]

Westrijdverslagen t/m 30 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 12

Na de herfstvakantie weer lekker aan de bal. Een uitronde deze week met nog een bericht uit de vorige thuisronde.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

De wedstrijd was veel te snel afgelopen. De statistisch moeilijke derde set maakte het even spannend maar zonder puntverlies is de wedstrijd binnengehaald (4-0).

Een spannende wedstrijd met Enschedese gezelligheid hebben de heren 2 punten opgeleverd. Net niet gewonnen maar een belangrijke winst uit deze wedstrijd is het terugkeren van de rust en stabiliteit na inpassen van de nieuwe speler (2-3).

Twee gewonnen wedstrijden brengen dit enthousiaste meidenteam in de top van deze klasse. Het toets-en-vang-en-speel begint ingeslepen te raken en dat brengt mooi volleybal (3-0, 3-0).

Aanvankelijk schuchter maar uiteindelijk weer terug op de stijgende lijn van het vorige seizoen, is in deze nieuwe klasse de kracht van dit team hervonden: stabiliteit en kunnen aanvallen over alle posities (3-1).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

Teamfoto's seizoen '16-'17 online

Geschreven door Henri Stegehuis

20160918 CMV 3 Animation

Klik op de foto om in het album te komen, wil je orginelen? Neem contact met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wedstrijdverslagen t/m 16 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een kleine thuisronde in het weekend voor de vakantie. Een op het eerste oog slecht weekend maar toch een positief gevoel over de mogelijkheden naar de toekomst.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een rugblessure zorgde voor een versnelling van het rustig kunnen leren bij Heren 1 van de nieuwste aanwinsten. De duidelijk betere tegenstander uit Rietmolen had geen mededogen en greep hard in (0-4).

Ook de derde wedstrijd is helaas verloren maar deze keer met duidelijke positieve blik. Het team had grip op de wedstrijd, heeft zichzelf de eerste twee sets nog laten omarmen door angst maar heeft in de laatste twee sets haar eigen spel gespeeld met alle kansen vandien. Het vertoonde spel gaat binnenkort zeker leiden tot winst (0-4).

Te weinig accuratesse in het spel levert onnodig verlies op voor heren 1. De returnwedstrijd biedt zeker kansen om daar punten te gaan pakken (1-3).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

 

Teller

Artikelen bekeken hits
1320434