• a
  • d
TheGrue.org

Mintonette op Kerstfair Holten

Geschreven door Henri Stegehuis

Net als vorig jaar staat Mintonette ook dit jaar op de kerstmarkt. De Smidsbelt wordt weer sfeervol ingericht met diverse stands en één daarvan is van ons. Er zijn al prachtige flyers gemaakt om die dag uit te reiken en natuurlijk zal deze stand bemenst moeten worden en hiervoor is door de activiteitencommissie een indeling gemaakt. Voor de duidelijkheid hebben we de indeling hieronder nogmaals genoteerd.

12.30 uur: activiteitencommissie bouwt op
13.00 – 14.00 uur: Dames recreanten
14.00 – 15.00 uur: Dames 2
15.00 – 16.00 uur: Dames 1
16.00 – 17.00 uur: Mix recreanten
17.00 – 18.00 uur: Heren 1
18.00 – 19.00 uur: Dames recreanten/activiteitencommissie

Verzoek is om minimaal 3 personen de stand te laten bemensen. We rekenen op jullie inzet.

20161123 Mintonette flyer A6 v312 500

Wedstrijdverslagen t/m 4 dec

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een uitronde waarbij iedereen op zaterdag speelde:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een stroeve start met achterstand wordt door ervaring en inzet omgezet naar een mooie 3-1 winst tegen Vosta uit Enschede.  (1-3).

Na een zwaar bevochten, gewonnen eerste set, komt D1 in het vervolg van de wedstrijd tekort om de winst naar zich toe te trekken (1-3).

Te wisselvallig spel in combinatie met een krachtige opslag van de tegenstander, zorgt voor verlies. De techniek is aanwezig maar het constante spel mist (0-4).

Er werd hard gestreden door A2 in Den Ham maar helaas was de tegenstander net een maatje te groot (0-4).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

Gezellige pietentraining CMV met echte pieten

Geschreven door Frank Fridrichs

De CMV jeugd wist niet wat ze zag toen ze afgelopen dinsdag 29 november 2016 in de sporthal kwam voor de volleybaltraining. Een prachtig parcours was opgebouwd, waar de spelers en speelsters van  onze inloopgroep, cmv3, cmv4 en cmv6  zich heerlijk konden uitleven.  De meeste onderdelen waren echt toegespitst op Sinterklaas en zijn pieten dus klimmen, klauteren, pakjes inpakken, balanceren, glijden en in de schoorsteen verdwijnen….  Wat de kinderen niet wisten, was dat de jeugdtrainers een mailtje hadden gestuurd naar Sinterklaas in zijn tijdelijke huis op Smidsbelt. Zij hadden afDSC 0130gesproken dat er deze dinsdag Pietengym zou zijn ipv volleybaltraining. En misschien, heel misschien zouden dan ook nog wel twee pieten op bezoek komen als er maar genoeg herrie werd gemaakt.

Blijkbaar was er voldoende lawaai want plotseling stonden daar toch de  pieten.  Nieuw dit jaar was het spel 10 tellen in de rimboe (spel in het donker en de tikker heeft een zaklantaarn)  maar met een 5 december dingetje. De kinderen moesten met nepcadeautjes rondlopen en vlakbij de zoeker/tikker stonden 2 korven waar ze ongemerkt de cadeautjes in moesten gooien. Alle kinderen waren erg verbaasd toen in het donker in plotseling twee pieten met  het spel meededen……

Alle onderdelen moesten ze aan de pieten laten zien dus met grote inspanning liepen ze over de nok van het dak, gooiden ze pakjes van grote hoogte in de schoorsteen, kropen ze door de schoorsteen, klommen ze tegen een schuin dak op en pakten ze cadeautjes in. Dit deden ze zo goed dat alle kinderen aan het eind van de pieten een echt Pietendiploma kregen.

Uiteraard moest er ook nog even een foto gemaakt worden want iedereen wilde een herinnering aan deze geweldige middag. En tot slot was er voor iedereen ook nog een leuk cadeautje. Met meerdere liedjes, dank u Sinterklaasje en dag zwarte pietje, hebben de kinderen de twee pieten uitgezwaaid.

DSC 0192

157 foto-icon in album, klik op de foto!

Wedstrijdverslagen t/m 27 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 10

Inhaalwedstrijden thuis. Voor zowel Dames 1 als meiden A1 een late ronde want we begonnen om 21:15.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Koploper met maar 2 sets verlies deze competitie is te sterk voor A1 maar de meiden spelen een geweldige wedstrijd en bieden goed tegenstand. Vechtlust en geconcentreerd spel waren de kernwoorden deze wedstrijd (0-4).

Een sluwer DSVD breekt de goede serie van Mintonette D1. Toch laat de wedstrijd zien dat de meiden nog continue leren. Oefeningen uit de training komen terug in de praktijk en blijken te werken. Weer net niet ... maar er komt een net wel! (0-4).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

Wedstrijdverslagen t/m 19 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 13

Thuiswedstrijden deze week met extra aandacht voor de CMV jeugd. Een deel van de CMV jeugd moest op zaterdag spelen in Rijssen, nog net voordat Sinterklaas Holten bezoekt!
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Luna, Iris, Bram en Joost waren deze week de CMV-ers van de week. Zij hebben twee verschikkelijk mooie potten volleybal gezien tegen koplopers van zowel heren 1 als dames 1. Het verlies van beide teams werd verzacht door de aanmoedigen van de aanstormende jeugd.

Met opgeheven hoofden konden de mannen van H1 van het veld. Geen set gewonnen maar met het spel dat ze speelden hadden ze dit zeker verdiend. De uitwedstrijd biedt perspectief (0-4).

Dames 1 weet met werklust en enthousiasme een terecht punt binnen te halen tegen de nummer 2. Zelfvertrouwen is groeiende bij dit relatief jonge team! (1-3).

Twee verloren wedstijden maar toch een heel positief beeld. Het samenspel begint vorm te krijgen en dat is de belangrijke basis voor het gehele volleybalspel (0-3 en 0-3).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

Wedstrijdverslagen t/m 13 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een uitronde waarbij iedereen op zaterdag speelde:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Dit keer was Rivo een maatje te groot maar er zijn zeker kansen voor heren 1 Mintonette om in de returnwedstrijd meer in de melk te brokkelen te hebbe (0-4).

Een overtuigende winst met veel vechtlust en vasthouden van de concentratie, brengt dames 1 naar de onderkant van de middenmoot (3-1).

De respectievelijke nummers 2 en 3 zijn een maatje te groot met duidelijk meer ervaring op dit niveau. Verliezen hoort er bij en leren is een groot goed maar dit is toch wel even slikken (1-2 en 0-3).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

 

 

Teller

Artikelen bekeken hits
1320441