• a
  • d
TheGrue.org

Wedstrijdverslagen t/m 19 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 13

Thuiswedstrijden deze week met extra aandacht voor de CMV jeugd. Een deel van de CMV jeugd moest op zaterdag spelen in Rijssen, nog net voordat Sinterklaas Holten bezoekt!
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Luna, Iris, Bram en Joost waren deze week de CMV-ers van de week. Zij hebben twee verschikkelijk mooie potten volleybal gezien tegen koplopers van zowel heren 1 als dames 1. Het verlies van beide teams werd verzacht door de aanmoedigen van de aanstormende jeugd.

Met opgeheven hoofden konden de mannen van H1 van het veld. Geen set gewonnen maar met het spel dat ze speelden hadden ze dit zeker verdiend. De uitwedstrijd biedt perspectief (0-4).

Dames 1 weet met werklust en enthousiasme een terecht punt binnen te halen tegen de nummer 2. Zelfvertrouwen is groeiende bij dit relatief jonge team! (1-3).

Twee verloren wedstijden maar toch een heel positief beeld. Het samenspel begint vorm te krijgen en dat is de belangrijke basis voor het gehele volleybalspel (0-3 en 0-3).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

Wedstrijdverslagen t/m 13 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een uitronde waarbij iedereen op zaterdag speelde:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Dit keer was Rivo een maatje te groot maar er zijn zeker kansen voor heren 1 Mintonette om in de returnwedstrijd meer in de melk te brokkelen te hebbe (0-4).

Een overtuigende winst met veel vechtlust en vasthouden van de concentratie, brengt dames 1 naar de onderkant van de middenmoot (3-1).

De respectievelijke nummers 2 en 3 zijn een maatje te groot met duidelijk meer ervaring op dit niveau. Verliezen hoort er bij en leren is een groot goed maar dit is toch wel even slikken (1-2 en 0-3).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

 

 

Recreatief volleybaltoernooi Mintonette eerste week 2017!

Geschreven door Frank Fridrichs

De eerste vrijdag van het komende nieuwe jaar wordt, evenals voorgaande jaren, door volleybal vereniging Mintonette het altijd zeer populaire en goed bezochte Nieuwjaarsvolleybaltoernooi georganiseerd. Iedereen kan meedoen aan dit recreatieve toernooi zoals families, straten, vriendengroepen, collega’s e.d.

Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 6 januari 2017 in de thuisbasis van Mintonette, sporthal 't Mossink in Holten. De eerste wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Houdt rekening met de volgende regels:
•    Ieder team moet uit ten minste 6 spelers bestaan.
•    Er moeten minimaal 2 dames in het veld staan.
•    Er mogen maximaal 2 competitiespelers(sters) in het veld staan.

De uiterlijke inschrijfdatum is dinsdag 20 december 2016 en de kosten voor deelname bedragen € 20,00 per team.

Opgave kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld even je teamnaam in de mail)

Er kunnen maximaal 18 teams deelnemen, dus geef je snel op!

20161106 nwjrstoernooi

Wedstrijdverslagen t/m 6 November

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een thuisronde dit weekend en de CMV teams die respectievelijk in Hellendoorn en Den Ham aan de slag moesten:
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Meiden A1 laten bij vlagen prachtig volleybal zien maar zijn nog niet stabiel genoeg in hun spel om hier winst uit te kunnen halen. Het belooft veel goeds voor de rest van de competitie (0-4).

Stabiliteit keert terug bij de heren, ondanks onnodig verlies van de laatste set, kan heren 1 terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd (3-1).

Een zware dag voor CMV 3 waar met de directe concurenten een verbeten strijd werd geleverd. De opgedane ervaring levert weer stof op om verder te groeien (2-4 en 3-3).

Een gewonnen wedstrijd met twee gezichten en een terecht verloren wedstrijd van de koploper brengen de score voor de dag in evenwicht (4-2 en 0-6).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

 

CMV niveau 4 helemaal los

Geschreven door Sitemanager [su]

Westrijdverslagen t/m 30 oktober

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 12

Na de herfstvakantie weer lekker aan de bal. Een uitronde deze week met nog een bericht uit de vorige thuisronde.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

De wedstrijd was veel te snel afgelopen. De statistisch moeilijke derde set maakte het even spannend maar zonder puntverlies is de wedstrijd binnengehaald (4-0).

Een spannende wedstrijd met Enschedese gezelligheid hebben de heren 2 punten opgeleverd. Net niet gewonnen maar een belangrijke winst uit deze wedstrijd is het terugkeren van de rust en stabiliteit na inpassen van de nieuwe speler (2-3).

Twee gewonnen wedstrijden brengen dit enthousiaste meidenteam in de top van deze klasse. Het toets-en-vang-en-speel begint ingeslepen te raken en dat brengt mooi volleybal (3-0, 3-0).

Aanvankelijk schuchter maar uiteindelijk weer terug op de stijgende lijn van het vorige seizoen, is in deze nieuwe klasse de kracht van dit team hervonden: stabiliteit en kunnen aanvallen over alle posities (3-1).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

Teller

Artikelen bekeken hits
1271559