• a
  • d
TheGrue.org

CMV van de week Stella

Afgelopen 3 maart was ik CMV van de week. Dat was een mooi verjaardagscadeautje, aangezien ik 5 maart jarig was! Ik mocht meedoen met de warming-up en dat ging er heel serieus aan toe!

Daarna heb ik de wedstrijd gekeken. Ik kon niet alle sets kijken, dat zou te laat worden, want ik had die dag daarna ‘s avonds een toneelstuk van de Beuseberg in de Wippert. Maar dat geeft niets, want ik heb na afloop een leuk diploma en een mooi t-shirt gekregen met alle namen van de meiden van Dames-1 erop.

Echt leuk dat de vereniging dit voor ons als jeugd organiseert, zo maken we meer mee van hoe het is om later een wedstrijd te spelen. Ik heb er veel van geleerd zoals: hoe ik goed kan opslaan, hoe ik het hoogst kan passen naar andere spelers van mijn team en hoe ik het beste kan scoren.

Dank jullie wel! Ik vond het super!

Stella

20170313 D1 CMVvdWeek

 

Wedstrijdverslagen t/m 12 maart

verslag 10

Een zonnig weekend met een paar uitwedstrijden. CMV moest in Enter en Markelo aan de bak; de meeste andere teams gingen ook op bezoek bij hun tegenstanders.

(klik op de titel om het gehele verslag te lezen)

Het zware verlies uit de eerste ronde heeft hard door gedreund in de tweede. Volgende week staan meer gelijkwaardige teams op de agenda. Hopelijk lijdt dit tot leukere wedstrijden zodat de meiden dan met meer plezier in het veld staan (0-6 en 4-2).

 

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

Wedstrijdverslagen t/m 5 maart

verslag 13

Een volle thuisronde. (klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een stabieler spelend Mintonette dames 1 weet de middenpositie te verstevigen door van hekkensluiter Time Out'75 te winnen. Steeds langer lukt het om concentratie vast te houden en hierdoor een mooie pot in het veld te laten zien (3-1). 

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

CMV ochtend in Vriezeveen

Geschreven door Sitemanager [su]

 

Wedstrijdverslagen t/m 5 februari

verslag 8

Een leuke thuisronde met maximaal waar voor je geld, veel vijf setters:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

De eerste confrontatie in Den Ham werd met ruime cijfers verloren. In de return komt een duidelijke groei bij A1 naar voren wat ervoor zorgt dat de koploper 2 van de 4 sets flink aan de bak moest.

Een sterk wisselvallige wedstrijd waar op eigen kracht toch twee punten uit gehaald werd. Wevo ging helaas met één punt meer naar huis (2-3).

De start van de tweede helft van de CMV competitie begon met verlies tegen VC Aastad maar meteen daarop een winst tegen WVC Volley. Met name het drie keer spelen met als derde keer een bovenhandse bal, was mooi om te zien (0-3 & 3-0).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

Teller

Artikelen bekeken hits
1442902