• a
  • d
TheGrue.org

Wedstrijdverslagen t/m 18 december

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 13

Thuiswedstrijden, mid weeks en regulierop vrijdag. Een deel van de CMV jeugd moest op zaterdag ook nog aan het werk.
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Samenspel en aanvalskracht resulteren in een mooie overwinning van A1. Een klein dipje in de derde set wordt weer rechtgetrokken in de vierde (3-1).

Het spel van de wedstrijd van afgelopen dinsdag kon helaas deze vrijdag niet worden herhaald. De tegenstander ging er met de volle winst vandoor (0-4).

Een inside beleving over het kampioenschap Mix B1 van Suze, Stijn, Marvin, Indy en Sven.

Jongens en meiden Mix B1 pakken meteen de eerste set en pakken daarmee het kampioenschap! Na de opluchting even een dip om daarna als echte kampioenen de wedstrijd naar zich toe te trekken (3-1).

CMV niveau 6 heeft een pittige eerste helft gehad met voornamelijk teams die al een poosje op dit niveau acteren. De overstap van niveau 5 en de versterking zijn ingepast en ze kijken uit naar de tweede seizoenshelft!

Spannende wedstrijden met hele mooie acties voor CMV 3 maar helaas niet beloond met winst (0-6 en 3-3).

Foto impressie:

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

 

Wedstrijdverslagen t/m 11 dec

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 14

Thuiswedstrijden deze week en voor de CMV nog een ronde in Enter.
(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een geweldig goed spelend heren 1 kan net geen winst binnenhalen tegen een zeer jong Twente 05. Een achterstand van 0-2 wordt teruggebracht naar een gelijke stand naar uiteindelijk 2-3 in een zeer spannende wedstrijd.

De afsluiting van de eerste helft was gelukkig weer positief. De top drie was duidelijk beter maar deze meiden hielden zich de eerste keer in niveau 4 goed staande. De laatste twee westrijden waren een gevecht om de vierde plek en deze twee wedstrijden werden met overmacht gewonnen (3-0 en 3-0).

Deze keer geen foto's maar een filpje:

 

Mintonette op Kerstfair Holten

Geschreven door Henri Stegehuis

Net als vorig jaar staat Mintonette ook dit jaar op de kerstmarkt. De Smidsbelt wordt weer sfeervol ingericht met diverse stands en één daarvan is van ons. Er zijn al prachtige flyers gemaakt om die dag uit te reiken en natuurlijk zal deze stand bemenst moeten worden en hiervoor is door de activiteitencommissie een indeling gemaakt. Voor de duidelijkheid hebben we de indeling hieronder nogmaals genoteerd.

12.30 uur: activiteitencommissie bouwt op
13.00 – 14.00 uur: Dames recreanten
14.00 – 15.00 uur: Dames 2
15.00 – 16.00 uur: Dames 1
16.00 – 17.00 uur: Mix recreanten
17.00 – 18.00 uur: Heren 1
18.00 – 19.00 uur: Dames recreanten/activiteitencommissie

Verzoek is om minimaal 3 personen de stand te laten bemensen. We rekenen op jullie inzet.

20161123 Mintonette flyer A6 v312 500

Wedstrijdverslagen t/m 4 dec

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 8

Een uitronde waarbij iedereen op zaterdag speelde:

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Een stroeve start met achterstand wordt door ervaring en inzet omgezet naar een mooie 3-1 winst tegen Vosta uit Enschede.  (1-3).

Na een zwaar bevochten, gewonnen eerste set, komt D1 in het vervolg van de wedstrijd tekort om de winst naar zich toe te trekken (1-3).

Te wisselvallig spel in combinatie met een krachtige opslag van de tegenstander, zorgt voor verlies. De techniek is aanwezig maar het constante spel mist (0-4).

Er werd hard gestreden door A2 in Den Ham maar helaas was de tegenstander net een maatje te groot (0-4).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie3 3

Gezellige pietentraining CMV met echte pieten

Geschreven door Frank Fridrichs

De CMV jeugd wist niet wat ze zag toen ze afgelopen dinsdag 29 november 2016 in de sporthal kwam voor de volleybaltraining. Een prachtig parcours was opgebouwd, waar de spelers en speelsters van  onze inloopgroep, cmv3, cmv4 en cmv6  zich heerlijk konden uitleven.  De meeste onderdelen waren echt toegespitst op Sinterklaas en zijn pieten dus klimmen, klauteren, pakjes inpakken, balanceren, glijden en in de schoorsteen verdwijnen….  Wat de kinderen niet wisten, was dat de jeugdtrainers een mailtje hadden gestuurd naar Sinterklaas in zijn tijdelijke huis op Smidsbelt. Zij hadden afDSC 0130gesproken dat er deze dinsdag Pietengym zou zijn ipv volleybaltraining. En misschien, heel misschien zouden dan ook nog wel twee pieten op bezoek komen als er maar genoeg herrie werd gemaakt.

Blijkbaar was er voldoende lawaai want plotseling stonden daar toch de  pieten.  Nieuw dit jaar was het spel 10 tellen in de rimboe (spel in het donker en de tikker heeft een zaklantaarn)  maar met een 5 december dingetje. De kinderen moesten met nepcadeautjes rondlopen en vlakbij de zoeker/tikker stonden 2 korven waar ze ongemerkt de cadeautjes in moesten gooien. Alle kinderen waren erg verbaasd toen in het donker in plotseling twee pieten met  het spel meededen……

Alle onderdelen moesten ze aan de pieten laten zien dus met grote inspanning liepen ze over de nok van het dak, gooiden ze pakjes van grote hoogte in de schoorsteen, kropen ze door de schoorsteen, klommen ze tegen een schuin dak op en pakten ze cadeautjes in. Dit deden ze zo goed dat alle kinderen aan het eind van de pieten een echt Pietendiploma kregen.

Uiteraard moest er ook nog even een foto gemaakt worden want iedereen wilde een herinnering aan deze geweldige middag. En tot slot was er voor iedereen ook nog een leuk cadeautje. Met meerdere liedjes, dank u Sinterklaasje en dag zwarte pietje, hebben de kinderen de twee pieten uitgezwaaid.

DSC 0192

157 foto-icon in album, klik op de foto!

Wedstrijdverslagen t/m 27 november

Geschreven door Henri Stegehuis

verslag 10

Inhaalwedstrijden thuis. Voor zowel Dames 1 als meiden A1 een late ronde want we begonnen om 21:15.

(klik op de titel om het gehele wedstrijdverslag te lezen)

Koploper met maar 2 sets verlies deze competitie is te sterk voor A1 maar de meiden spelen een geweldige wedstrijd en bieden goed tegenstand. Vechtlust en geconcentreerd spel waren de kernwoorden deze wedstrijd (0-4).

Een sluwer DSVD breekt de goede serie van Mintonette D1. Toch laat de wedstrijd zien dat de meiden nog continue leren. Oefeningen uit de training komen terug in de praktijk en blijken te werken. Weer net niet ... maar er komt een net wel! (0-4).

Foto impressie spelende teams

Klik op de foto om sneller te rouleren of op foto-icon voor een foto overzicht.Roulatie1 3

Teller

Artikelen bekeken hits
1271546