• a
  • d
TheGrue.org

Nieuwe regels vergoeding fysiotherapie 2012

Beste volleyballers. Het komende jaar gaat er weer e.e.a. veranderen met betrekking tot fysiotherapie. Als fervent sporters weten we allemaal dat we wel eens een bezoekje moeten maken. Wat gaat er veranderen?

Behalve de beperking van de lijst met chronische aandoeningen verandert voor jongeren onder de 18 jaar in 2012 niets.

Bent u 18 jaar of ouder, dan heeft u recht op vergoeding in de volgende situaties:

  • Fysiotherapie en oefentherapie (worden vanaf de 21e behandeling vergoed als u een bepaalde chronische aandoening heeft. De eerste 20 behandelingen betaalt u dus zelf. Let op: de 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.
    Er is een overzicht van chronische aandoeningen, de zogenaamde chronische lijst. Deze lijst wordt per 1 januari 2012 ingekort.
  • De eerste 9 behandelingen bekkenfysiotherapie in verband met urine-incontinentie worden vergoed.

Lees meer: Nieuwe regels vergoeding fysiotherapie 2012

Contributie seizoen 2011/2012

Mededeling van Bestuur / penningmeester

"Het bestuur heeft besloten de contributie voor alle jeugdleden via automatische incasso in 1 keer te innen. In de Algemene Ledenvergadering van 10 oktober jl. is tevens besloten tot algehele contributieverhoging met ingang van het seizoen 2011/2012".

Contributie seizoen 2011/2012

Senioren € 160,00
Recreanten € 100,00
Jeugd A € 110,00
Jeugd B# € 105,00
Jeugd C# € 100,00
Mini's D € 80,00
 
# Bij extra training waarvoor zaal- en trainersfaciliteiten nodig zijn
wordt per half uur een extra toeslag van € 5,- gerekend.
Wij willen de contributie innen in oktober en maart

 

Interactieve website

Om de website levend te houden en niet alleen afhankelijk te laten zijn van de redactie, wordt iedereen uitgedaagd om artikelen te schrijven. Helaas zijn er individuen die het leuk vinden om websites kapot te maken en daarom is er wel een aanmeldprocedure voor zowel het registreren als het plaatsen van artikelen.

Om aan deze website deel te kunnen nemen moet je je eerst aanmelden. De procedure staat hieronder. Hierna maak je een artikel en die wordt door de redactie gecontroleerd en daarna gepubliceerd en kan dus iedereen het zien. Belangrijk: als je wilt mag je als extra ook bestaande pagina's bewerken (bijvoorbeeld: de besloten pagina van je team). Wil je hiervoor in aanmerking komen dan moet je even een mailtje sturen naar de website beheerder.

Lees meer: Interactieve website

Week van de Scheidsrechter

Afgelopen week was het weer zover: de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Zij verdienen het om eens extra in de schijnwerpers gezet te worden. De scheidsrechter is onmisbaar op het veld. Zonder scheids, geen clubwedstrijd. Het zijn vrouwen en mannen met passie voor het vak.

Ook bij ons in sporthal 't Mossink hebben we natuurlijk onze scheidsrechters in het zonnetje gezet. Grote flessen bier, heerlijke pakjes Mercie, welgemeende stikkers en plakkaten en natuurlijk eens een mooi versierde bok.

Heren en Dames scheidsrechters: Bedankt voor jullie grote inzet voor onze vereniging! Misschien zeggen we het niet al te vaak maar als we het zeggen is het echt gemeend!

Scheidsrechters midden in de sport (V)

Nieuwe shirts gezamenlijk wassen

De nieuwe T-shirts zijn uitgedeeld en vrijdag de 14de zullen we als vereniging voor het eerst in het "nieuw" zijn. Let elk team er even op dat, zoals in de Algemene Ledenvergadering is besloten, omdat we met katoen werken de shirts gezamenlijk gewassen moeten worden? Maak hierover vooraf even een "was" afspraak / schema.

Tip: je zou deze kunnen vastleggen in de besloten pagina van je team.

Twitteren en Mintonette

MintoTweetZoals je al misschien is opgevallen, kun je twitteren naar Mintonette.

De twitter-naam is @MintoTweet. Wil je deze volgen dan klik op "Follow".

Op de Mintonette site worden niet alle tweets getoond maar alleen die, die ergens "#Mintonette" in de tekst hebben staan. Let op de hoofdletter 'M'! (hash-tag Mintonette).

Teller

Artikelen bekeken hits
1576135