• a
  • d
TheGrue.org

Week van de Scheidsrechter

Afgelopen week was het weer zover: de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Zij verdienen het om eens extra in de schijnwerpers gezet te worden. De scheidsrechter is onmisbaar op het veld. Zonder scheids, geen clubwedstrijd. Het zijn vrouwen en mannen met passie voor het vak.

Ook bij ons in sporthal 't Mossink hebben we natuurlijk onze scheidsrechters in het zonnetje gezet. Grote flessen bier, heerlijke pakjes Mercie, welgemeende stikkers en plakkaten en natuurlijk eens een mooi versierde bok.

Heren en Dames scheidsrechters: Bedankt voor jullie grote inzet voor onze vereniging! Misschien zeggen we het niet al te vaak maar als we het zeggen is het echt gemeend!

Scheidsrechters midden in de sport (V)

Nieuwe shirts gezamenlijk wassen

De nieuwe T-shirts zijn uitgedeeld en vrijdag de 14de zullen we als vereniging voor het eerst in het "nieuw" zijn. Let elk team er even op dat, zoals in de Algemene Ledenvergadering is besloten, omdat we met katoen werken de shirts gezamenlijk gewassen moeten worden? Maak hierover vooraf even een "was" afspraak / schema.

Tip: je zou deze kunnen vastleggen in de besloten pagina van je team.

Twitteren en Mintonette

MintoTweetZoals je al misschien is opgevallen, kun je twitteren naar Mintonette.

De twitter-naam is @MintoTweet. Wil je deze volgen dan klik op "Follow".

Op de Mintonette site worden niet alle tweets getoond maar alleen die, die ergens "#Mintonette" in de tekst hebben staan. Let op de hoofdletter 'M'! (hash-tag Mintonette).

Algemene Ledenvergadering

Maandag 10 oktober wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Iedereen is uitgenodigd!

Nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van volleybalvereniging Mintonette!

De website is nog een beetje karig bedeeld want we zijn nog druk bezig e.e.a. in te richten. Wij zullen onze best doen alle relevante gegevens zo snel als mogelijk weer op deze website te zetten. Heeft u nu een vraag dan zoek gewoon even contact via dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen u binnenkort weer te zien!

M.v.g.
Website Beheerders

Teller

Artikelen bekeken hits
1442880