• a
  • d
TheGrue.org

Volleybal kampioen Holten 2012

toernooi-2012-1Een bruizend volleybaltoernooi, georganiseerd door het eerste damesteam van Mintonette, heeft Smash als kampioen voor 2012 opgeleverd.

Jong en oud, spelend in de nationale competitie of op recreatief niveau, hebben een zeer leuk en sportief einde van de Kerstvakantie gevierd. Met 18 teams een vol programma. Zodra de avond viel, begonnen de eerste wedstrijden. Iedereen speelde even veel en dat zorgde bij menig volleybal(st)er in spe, tegen het einde van de avond, voor de ontdekking van spiergroepen die tot dan toe onbekend waren.

Na de voorrondes, waarin ieder team 5 wedstrijden speelde, werd er een nieuwe poule-indeling gemaakt en gestreden om zes prijzen: de drie nummers 1 om de beste nummer 1, de drie nummers 2 om de beste nummer 2, etc. Op elk niveau was er dus kans op een prijs (uitgebreid bittergarnituur, vleeshapjesschotel of vlaai). Ieder team moest vervolgens nog twee wedstrijden spelen.

Waar in de voorrondes nog grote uitslagen terug te vinden waren, was in de eindpoule iedereen aan elkaar gewaagd. De stand bij de zoemer zorgde voor vele gelijke spelen en daardoor een verbeten inzet in de volgende wedstrijd. De nieuwe regel van maximaal drie keer onderhands serveren en dan doordraaien, is door iedereen als zeer positief beoordeeld en heeft zeker bijgedragen aan de schitterende rallies die er te bekijken waren. Het gebruik van vaste scheidsrechters die het spel losjes in handen hielden maar met name streng letten op veiligheid, heeft er mede voor gezorgd dat er dit jaar geen vervelende blessures waren.

Eindstanden:

Poule
1
2
3
Nummers 1  Fam. Smash VOP De Visscher
Nummers 2 Beekjes Holtens Dream Team  Toga
Nummers 3 Wintertrimclub SV Bato Oud en Nieuw
Nummers 4 Parel uit het Oosten  Team Watjes Dynamo Deerns 
Nummers 5 Kollingserf West Oliebollen Tastoe
Nummers 6 Amehoela Handbal R2 Invallers

Fam. Smash ontving tevens de wisselbeker.

Mintonette kijkt terug op een zeer geslaagd volleybaltoernooi waar gezelligheid duidelijk de boventoon voerde. Een kleine foto impressie is hier terug te vinden.

toernooi-2012-2

Update: TC Tubantia heeft een leuk stukje.

Mintonette nieuwjaarstoernooi

Toernooi 2012

Ook dit jaar is er weer het jaarlijkse Mintonette volleybal toernooi waarbij gezelligheid het uitgangspunt is. Straten, gezinnen, zelfs bedrijven doen mee in deze sportieve uitdaging op vrijdag 6 januari. De kampioenen mogen zich een jaar lang Holtens Volleybal titelhouder noemen maar de heerlijke sportieve start van het nieuwe jaar maakt uiteindelijk iedereen winnaar.

Met 18 aanmeldingen hebben we dit jaar wederom volle bak, we hebben zelfs teams in de wacht staan. Mocht uw team door onverwachte omstandigheden te kort komen, neem dan contact op met de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Mintonette nieuwjaarstoernooi

Mintonette C1 kampioen

Vrijdagavond 9 december speelde het volleybalteam meisjes C1 voor het kampioenschap van de eerste competitiehelft.

In de poule speelden 10 teams mee en in de laatste wedstrijd in het Mossink ging de beslissing vallen.

De wedstrijd werd gespeeld tegen Klumpers VVA. Er moesten 3 sets worden gewonnen en dat lukte met goed geconcentreerd spel. De aandacht kon daarna nog met moeite worden vastgehouden, maar de meiden pakten ook de 4e set. Het kampioenschap was een feit! Champagne, rozen en een eigen handdoek met naam vergrootten de feestvreugde.

Staand vlnr: coach Jan Nauta, Renske Nijkamp, Cera Vehof, Marijn van Ellen, Roma Kloosterman, Sanne Lamping en trainster Mariska Dommerholt. Zittend vlnr: Melissa Roelvink, Iris Pasop en Femke Nauta.

Nieuwe regels vergoeding fysiotherapie 2012

Beste volleyballers. Het komende jaar gaat er weer e.e.a. veranderen met betrekking tot fysiotherapie. Als fervent sporters weten we allemaal dat we wel eens een bezoekje moeten maken. Wat gaat er veranderen?

Behalve de beperking van de lijst met chronische aandoeningen verandert voor jongeren onder de 18 jaar in 2012 niets.

Bent u 18 jaar of ouder, dan heeft u recht op vergoeding in de volgende situaties:

  • Fysiotherapie en oefentherapie (worden vanaf de 21e behandeling vergoed als u een bepaalde chronische aandoening heeft. De eerste 20 behandelingen betaalt u dus zelf. Let op: de 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.
    Er is een overzicht van chronische aandoeningen, de zogenaamde chronische lijst. Deze lijst wordt per 1 januari 2012 ingekort.
  • De eerste 9 behandelingen bekkenfysiotherapie in verband met urine-incontinentie worden vergoed.

Lees meer: Nieuwe regels vergoeding fysiotherapie 2012

Contributie seizoen 2011/2012

Mededeling van Bestuur / penningmeester

"Het bestuur heeft besloten de contributie voor alle jeugdleden via automatische incasso in 1 keer te innen. In de Algemene Ledenvergadering van 10 oktober jl. is tevens besloten tot algehele contributieverhoging met ingang van het seizoen 2011/2012".

Contributie seizoen 2011/2012

Senioren € 160,00
Recreanten € 100,00
Jeugd A € 110,00
Jeugd B# € 105,00
Jeugd C# € 100,00
Mini's D € 80,00
 
# Bij extra training waarvoor zaal- en trainersfaciliteiten nodig zijn
wordt per half uur een extra toeslag van € 5,- gerekend.
Wij willen de contributie innen in oktober en maart

 

Interactieve website

Om de website levend te houden en niet alleen afhankelijk te laten zijn van de redactie, wordt iedereen uitgedaagd om artikelen te schrijven. Helaas zijn er individuen die het leuk vinden om websites kapot te maken en daarom is er wel een aanmeldprocedure voor zowel het registreren als het plaatsen van artikelen.

Om aan deze website deel te kunnen nemen moet je je eerst aanmelden. De procedure staat hieronder. Hierna maak je een artikel en die wordt door de redactie gecontroleerd en daarna gepubliceerd en kan dus iedereen het zien. Belangrijk: als je wilt mag je als extra ook bestaande pagina's bewerken (bijvoorbeeld: de besloten pagina van je team). Wil je hiervoor in aanmerking komen dan moet je even een mailtje sturen naar de website beheerder.

Lees meer: Interactieve website

Teller

Artikelen bekeken hits
1442915