• a
  • d
TheGrue.org

Mei en juni trainingen

mededelingDe competitie is voorbij en de laatste trainingen kondigen zich aan.

Mei en juni zijn altijd vreemde weken, met alle vrije dagen, examens en de afsluiten van dit seizoen.

In de activiteitenkalender kun je het exacte trainingsschema terug vinden.

Mini’s niveau 5 Mintonette kampioen!

Zaterdag 14 april 2012 is het volleybalteam mini’s niveau 5 van Mintonette kampioen geworden.Het hele seizoen ging zeer voorspoedig, en met maar 1 set verlies zijn ze dit jaar ongeslagen gebleven. Dit succes moest natuurlijk gevierd worden.Eerst werd het team verrast met een cadeautje van sponsor Bob Kaayk van Kaayk Montage en daarna zijn ze met trainers en coach patatjes en ijs gaan eten.

 

Minis kampioen

Nationale Sportweek 2012

Nationale Sportweek 2012

21 april 2012 t/m 28 april 2012sportweek

De Nationale Sport Week is voor ons de uitgelezen mogelijkheid om sport en bewegen extra onder de aandacht te brengen. Met de Nationale Sport Week willen we laten zien hoe gezond, maar vooral leuk sporten is. 

Lijkt het je leuk om een keer een kijkje te nemen bij ons op de volleybal? Neem sportkleding mee en train mee!

Lees meer: Nationale Sportweek 2012

Unicum Euregio Volleybaltoernooi 2 en 3 juni 2012

Euregio20Rijn20waal20logoVoor de 29e keer organiseren wij ons internationaal volleybaltoernooi. Het toernooi zal het eerste weekend van juni plaatsvinden op sportpark ‘De Kwik’ Kwikstraat 3, 5446 AL in Wanroij.

Dit jaar bestaat het weekend uit twee keer een 1-daags toernooi, zaterdag en/of zondag. Als je ouder bent dan 13 jaar kun je je inschrijven vanaf 1 januari tot 1 juni 2012. Je kunt je inschrijven in diverse klassen. We hopen weer heel veel teams te mogen begroeten.

 

Lees meer: Unicum Euregio Volleybaltoernooi 2 en 3 juni 2012

Paaseitjes actie 2012

Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer de paaseitjes actie. Om de inkomsten optimaal te krijgen is er een trainingsavond ingedeeld om alle eitjes aan de man te brengen. Elk team kreeg zijn wijk en in teamverband of individueel konden vervolgens de eitjes aan de man worden gebracht.

Volleybal is een teamsport en de jeugd heeft dat dit jaar een zeer leuke invulling gegeven. Eerst met elkaar een broodje eten zodat daarna voldoende energie aanwezig was op door de Holtense straten te lopen. Een extra voordeel is natuurlijk ook dat als de maag gevuld is er ook werkelijk meer eitjes verkocht konden worden!

14 maart: Er zijn nog eitjes over, help ons ook deze te verkopen!

20120306 Paaseitjes Lopen nws
Klik foto voor meerdere foto's

Scheidsrechters gezocht !!!

scheidsrechterMintonette zoekt leden die scheidsrechter willen worden. Er is behoefte aan aanvulling van de bestaande  groep scheidsrechters.

Je begint met fluiten alleen bij thuiswedstrijden. Als je het leuk vindt en de nodige ervaring hebt kan je een aanvullende opleiding volgen en kan je in hogere klassen aan de slag.

Hoe je scheidsrechter wordt: dat is tegenwoordig niet omslachtig. Je hoeft niet naar een cursus.  Natuurlijk moet je je de spelregels eigen maken. Dat kan je zelf doen: de spelregels staan op de Nevobosite. Je kunt ze downloaden.
Bovendien hebben we bij de vereniging ervaren scheidsrechters die alle onduidelijkheden kunnen wegnemen.

Lees meer: Scheidsrechters gezocht !!!

Teller

Artikelen bekeken hits
1517674