• a
  • d
TheGrue.org

Programma seizoen 2012 - 2013

Mijn Nevobo App standenHet wedstrijd- programma voor het nieuwe seizoen is definitief vastgesteld door de NEVOBO. Het is op de gebruikelijke wijze in te zien op de Nevobo website (www.volleybal.nl/) onder het kopje competitie, en zoek op Mintonette.

De eerstvolgende twee westrijden zijn snel terug te vinden op de Mintonette website zelf, klik daarvoor linksboven op "Standen" en selecteer je team. Op een pagina zie je 1. het resultaat van de laatste wedstrijf, 2. de totaal stand en 3. de volgende twee wedstrijden uit het programma. Deze gegevens worden van de website van de NEVOBO gehaald en zijn altijd actueel.

Tip: NEVOBO heeft ook Apps voor Android en IPhone, zoek maar in de betreffende Apps stores.

Egbert.

Beach volleybal NK

Beste volleybal liefhebbers,

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus 2012 staat het The Hague Beach Stadium in Scheveningen opnieuw in het teken van top beach volleyball. Precies een week na afloop van de Olympische Spelen krijgen we de unieke gelegenheid om de hele Nederlandse top, inclusief de Nederlandse deelnemers aan de Spelen in Londen, te bewonderen tijdens het Nederlands Kampioenschap. Een warm welkom voor onze Olympische atleten, met misschien wel een Olympische medaille in hun bezit.

Beleef nu het NK Beach Volleyball 2012 als VIP met je vrienden of vereniging!

Kijk snel op nk.beachsportnederland.nl voor meer informatie!

Wijziging uitgifte scheidsrechterspasjes

scheidsrechterUit de laatste Nieuwsbrief van NEVOBO OOST heb ik onderstaand artikel geplukt. Als ik het goed begrijp betekent het voor Mintonette dat alleen Bert Kappert nog een Officialpasje krijgt toegestuurd.

Egbert.

Arbitrage

Officialpassen

Langs deze weg willen wij u informeren omtrent de wijziging in de verstrekking van scheidsrechterspassen.

Met het landelijk besluit dat scheidsrechters voor wedstrijden tot en met de 1e klasse niet meer door de Nevobo worden aangewezen, is de noodzaak van het in het bezit zijn van een scheidsrechterspas voor deze groep arbiters niet meer relevant.

Lees meer: Wijziging uitgifte scheidsrechterspasjes

Clinic jeugd (6+) en volleybal toernooi

Beste Volleybalvrienden,

20120717 Alice BlomMijn naam is Alice Blom, speelster Nederlands volleybalteam, en via deze brief nodig ik jullie graag uit op Landal Twenhaarsveld. Landal steunt de internationale organisatie Right To Play. Een organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.

RightToPlayIk ben er van overtuigd dat sport en spel onmisbaar is voor de ontwikkeling van kinderen. Juist in deze landen, die getroffen zijn door oorlog, armoede en ziekte is het van levensbelang dat kinderen spelenderwijs voorlichting krijgen over ziektes als aids, malaria en tuberculose.

Landal breed zet zich in voor meer naamsbekendheid. Landal Twenhaarsveld is 1 van de 9 parken die doormiddel van activiteiten en clinics met bekende sporters geld wil inzamelen voor dit goede doel.

 

Lees meer: Clinic jeugd (6+) en volleybal toernooi

Seizoen 2012 - 2013

mededelingHieronder enkele wetenswaardigheden voor het nieuwe seizoen:

  • start trainingen: dinsdag 4 september 2012.
  • 1e competitieronde: voor Mintonette uitwedstrijden in week 38 (17 - 22 sept.)
  • 1e thuiswedstrijden: vrijdag 28 september.

Op de dinsdagen hebben we extra zaalruimte kunnen huren t.b.v. de jeugd in de zaal Vrijheidslaan.  We zijn bezig met een schema om dit zo goed mogelijk te benutten.

De zomertrainingen gaan door tot en met dinsdag 17 juli.

Egbert Groot,
wedstrijdsecretaris

Teller

Artikelen bekeken hits
1548918