• a
  • d
TheGrue.org

Sportief recreatietoernooi 4 januari

Traditiegetrouw Toernooi 2012 zal de volleybalvereniging Mintonette het jaarlijkse recreatieve volleybaltoernooi organiseren bij aanvang van het nieuwe jaar 2013.

Het toernooi zal deze keer gehouden worden op vrijdag 4 januari 2013 in sporthal ‘t Mossink in Holten. We beginnen om 19:00 uur en de laatste bal zal rond 23:00 gespeeld worden. De gezelligheid zal zich dan verplaatsen naar Bar 't Mossink.

Het toernooi is bedoeld voor teams van verenigingen, bedrijven, straten, vriendengroepen, families, e.d.
Ieder team moet uit tenminste 6 spelers bestaan, waarvan minimaal 2 dames. Maximaal 2 speler/speelsters mogen competitiespeler zijn.

De uiterlijke inschrijfdatum is dinsdag 18 december 2012. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen, dus geef je snel op. De kosten voor deelname bedragen € 15,00 per team.

Opgave kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom even langs op de trainingsavond, die is elke dinsdagavond. Informatie over het toernooi zal via deze website worden verstrekt.

Mintonette mini-toernooi 3 november

Zaterdag 3 november aanstaande verwelkomt volleybalvereniging Mintonette diverse verenigingen uit de regio in sporthal ’t Mossink ivm de minicompetitie. Deze competitie is voor kinderen tm 12 jaar en zij spelen 2 wedstrijden van maximaal 45 minuten. Van Mintonette zullen 3 teams hun wedstrijden spelen.

  • Niveau 4 speelt om 10.45 uur en om 11.30 uur
  • Niveau 6 team 1 speelt om 09.15 uur en om 10.45 uur
  • Niveau 6 team 2 speelt om 10.00 uur en om 10.45 uur

Iedereen die een keer jeugdvolleybal wil kijken is uiteraard van harte welkom. Bent u meer geïnteresseerd in volleybal voor volwassenen dan kunt u op vrijdagavond de senioren aanmoedigen. Heren 1 speelt om 19.30 uur en om 21.00 uur zijn de dames 1, dames 2 en de heren 2 aan de beurt. Deze wedstrijden worden eveneens in de sporthal ’t Mossink gespeeld.

scheidsrechterScheidsrechters gezocht !!!

om het mini-toernooi een succes te maken.

Kun je en wil je fluiten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seizoen '12-'13 update website

Organisatie

mededeling

Na de succesvolle jaarvergadering zijn alle veranderingen in de organisatiestructuren weer verwerk. Bestuur, Technische commissie en andere belangrijke rollen en commissies zijn besproken en verwerkt op onze website.

Vereniging - Organisatie

Mochten er onvolkomeheden in staan stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Team foto's

Zoals aangegeven in de jaarvergadering kunnen jullie team foto's gewoon op de website. Mail ze door eventueel met leuke tekst en wij zorgen dat alles er op komt.

Wil je het zelf doen? Dat kan! Meld je aan via Login helemaal bovenaan de website. Je kunt zelf kleine foto's plaatsen (

Week van de Scheidsrechter

weekvdscheids12De Week van de Scheidsrechter! Dit jaar vastgesteld in de periode 6 t/m 14 oktober. Inmiddels is de Week van de Scheidsrechter een bekend, en zeer gewaardeerd fenomeen. Dit is hèt moment om de scheidsrechter, die vaak voor kennisgeving wordt aangenomen, eens in het zonnetje te zetten. Jouw team doet toch ook mee?

Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team ...

 

kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens deze Week van de Scheidsrechter. Zo'n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken.

Lees meer: Week van de Scheidsrechter

Jaarvergadering 2012-2013

vergaderingDinsdag 9 oktober 2012 wordt de Ledenvergadering van Mintonette gehouden.

Vanwege de geringe opkomst de afgelopen jaren is dit jaar gekozen voor de trainingsavond.

We beginnen om 20.00 uur in de kantine van de Sporthal en willen proberen om 21.00 uur klaar te zijn, zodat iedereen max. een half uur van de training "inleverd".

Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom!

Mocht je toch verhinderd zijn, meld je dan even af bij je aanvoerder. (Op dit mailadres kun je niet antwoorden!)

De documenten zijn via mail naar je toe gestuurd en zullen op de vergadering niet op papier worden verstrekt. De overige documenten zullen op de vergadering uitgedeeld worden.

Procedure wijziging wedstrijddatum

checklistHet kàn noodzakelijk zijn om een wedstrijd te verplaatsen. Wijzigingen moeten ruim van te voren worden doorgegeven bij de NEVOBO. Bekijk samen met je team daarom nu alvast, voordat de competitie begint, het definitieve wedstrijdprogramma.

Voor wijzigingen is een procedure vastgesteld door de Nevobo. Er hoeft niet vooraf toestemming gevraagd te worden. De wedstrijdsecretariaten van de betrokken verenigingen zijn de aanspreekpunten, en daarna regelt de aanvoerder of coach de nieuwe dag/tijd met de tegenstander.

De procedure staat hier (vanuit het Main Menu):

Vereniging - Competitie - Procedure Wijziging Wedstrijd

Het is dus zaak om eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan de orde te stellen. Begin minstens twee weken van te voren en eigenlijk is dit te krap, hoe eerder hoe beter!!

De wedstrijdsecretaris,
Egbert Groot

Teller

Artikelen bekeken hits
1548887