• a
  • d
TheGrue.org

Aanvoerders-vergadering

vergaderingDe jaarlijkse aanvoerdersvergadering wordt gehouden op maandag 18 maart, om 20.00 uur in de bar 't Mossink. Deze vergadering is bestemd voor de aanvoerders en coaches van de jeugdteams.

Betrokkenen ontvangen de agenda. Als er in de teams onderwerpen spelen die van belang zijn, aarzel dan niet om de aanvoerder te voeden.

Lees meer: Aanvoerders-vergadering

Paaseitjes actie 2013

20130223-Mintonette-Paaseitjes-small.jpg

Pasen is niet meer zo ver weg en dit betekent ook weer de start van de jaarlijks terugkerende paaseitjesactie van volleybalvereniging Mintonette. Alle jeugd en seniorenleden gaan in de week van maandag 4 maart tot en met zaterdag 9 maart 2013 per fiets, te voet of met de auto van huis tot huis in Holten om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen en zo de kas van de volleybalvereniging weer goed te vullen.

Op 4 maart starten de jeugdleden vanaf ongeveer 17.30 uur in diverse straten van Holten met de verkoop waarna de seniorenleden de rest van de week alle nog niet verkochte eitjes zullen proberen te verkopen. De paaseitjes zijn te koop voor 2 euro per zakje.

Stijgende zaalhuren maken het belang van deze actie groot! Van alle leden wordt gevraagd om een paar uur vrij te maken voor deze actie die met weinig moeite enorm veel opbrengt.

(buiten) Toernooien 2013

ToernooiNa de competitie zijn er altijd weer veel leuke toernooien waar je aan kunt deelnemen. Toernooien die wij als website beheerders voorbij zien komen zullen wij op een toernooien kalender zetten. Kijk daarvoor hier of klik bovenaan op de news-ticker.

Weet je een toernooi? Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Start nieuw recreanten MIX-team bij Mintonette

20130219 Volleybal AbstractVanaf begin dit jaar is volleybalvereniging Mintonette gestart met een recreanten MIX-team bestaande uit een aantal mannen en vrouwen die elke dinsdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur een gezellig potje volleybal speelt.

Op deze zelfde tijd traint ook heren 2 op het aangrenzende veld. In de loop van de trainingstijd gaan het MIX team en heren 2 gezamenlijk een trainingswedstrijd spelen.

Heb jij (alleen of met vrienden/kennissen) zin eens lekker te komen volleyballen, kom dan een keer vrijblijvend meetrainen/spelen om te kijken of het iets voor je is.
Er is bij zowel de recreanten als Heren 2 ruimte voor nieuwe spelers!

Wanneer:     Dinsdagavond 20.30 uur tot 22.00 uur
Waar:          Sporthal het Mossink

Sponsor commissie update

Sponsor commissie update

We zijn al een aantal keer bij elkaar geweest en de eerste ideeën beginnen echt vorm te krijgen. Omdat wij onze voorstellen natuurlijk eerst met het bestuur willen bespreken, zullen we niet in de details treden.

sloganWat we echter wel willen is onze sponsoren meer mogelijkheden geven om hun interesse voor Mintonette te tonen. We denken hier met name aan kleinere invullingen en tijdelijke acties. Gezien de economisch pittige tijden denken we dat deze kleinere invullingen meer gehoor zullen vinden. Echte zichtbaarheid aan de ene kant zodat onze sponsoren meer in het zicht zullen zijn; aan de andere kant ook meer gebruik van de digitale media; email, website en twitter voor snelle interactie tussen leden en sponsoren.

We hebben een tiental mogelijkheden nu op een menu kaart staan en zijn deze nog aan het bijschaven maar langzamerhand moeten we naar de sponsoren zelf. Hier hebben wij echt jullie hulp nodig. Even een groter font: wij hebben jullie hulp nodig. Misschien is zelfs dit nog te voorzichtig:

HELP!

 

Lees meer: Sponsor commissie update

Teller

Artikelen bekeken hits
1548891