• a
  • d
TheGrue.org

CMV N6 kampioen

Geschreven door Bert Kappert

Ook dit jaar is er weer een team van mintonette naar diverse sporthallen afgereisd om op CMV niveau 6 hun best te doen om punten bij elkaar te scharen.

De eerste wedstrijd was op 14 oktober in Enter.

Lees meer: CMV N6 kampioen

Actuele wedstrijdschema

Vanwege de verschillende wijzigingen in het wedstrijdschema is hieronder het meest actuele schema weergegeven van de laatste competitie wedstrijden.

schema

CMV4: Saaie wedstrijden maximaal benut!

Geschreven door Niek Rensen

Met 2 makkelijke wedstrijden in het vooruitzicht reisden we zaterdag af naar Almelo.

De eerste wedstrijd moesten de meiden tegen WVC Volley uit Wierden die onderaan de ranglijst staan. Zeer geconcentreerd werd aan de wedstrijd begonnen en met de goede opslag werden erg veel punten binnengehaald. De eerste 2 sets werden naar verwachting dan ook eenvoudig gewonnen. Doordat WVC Volley de 3e set goed begon kwamen ze op een lichte voorsprong te staan. Aangezien de 3e set maar tot 15 punten wordt gespeeld werden de meiden van Mintonette een beetje van hun stuk gebracht. Na een spannend einde werd deze set gelukkig toch ook winnend afgesloten en waren de punten binnen.

De 2e wedstrijd werd tegen SVH uit Hellendoorn gespeeld die 2e van onderen staan.

Lees meer: CMV4: Saaie wedstrijden maximaal benut!

CMV 2

Geschreven door Niek Rensen

De eerste speelronde van CMV 2 is al over de helft, het team bestaat uit een leuk stel meiden. Waarvan een aantal al een seizoen hebben meegespeeld in de competitie en de anderen spelen voor het eerst wedstrijden. Bij niveau twee staat het opslaan, gooien en vangen nog centraal en is de uitdaging om het veld van de tegenstander leeg te spelen. De tegenstander gaat natuurlijk dezelfde strijd aan en daarom is het belang om zoveel mogelijk ballen te vangen, wordt er niet gevangen dan moet je uit het veld. Bij drie vang ballen mag er weer een speelster in het veld.DSC 0602

Lees meer: CMV 2

Openstaande vacatures

Dinsdag 17 oktober 2017 heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden.Tijdens de vergadering is er o.a. gesproken over vacatures die open staan of volgend seizoen vrij komen.

Als bestuur hopen wij dat voor 1 januari 2018 dat alle openstaande vacatures zijn opgepakt door ouders van leden, of leden die nog geen vrijwilligers taak op zich nemen. Vele handen maken licht werk!

Overzicht van openstaande vacatures:

Lees meer: Openstaande vacatures

CMV 4 goede start van seizoen

Geschreven door Niek Rensen

De eerste 2 speelronden van de competitie zitten erop en de meiden hebben een mooie start gemaakt in niveau 4. Beide rondes werden in Vriezenveen gespeeld en er werd tegen Rijssen, Vriezenveen, Vroomshoop en Almelo gespeeld.

In niveau 4 wordt niet meer op tijd gespeeld, maar worden 2 sets tot 25 punten gespeeld en de 3e set tot 15 punten. Een rustgevende verandering voor de meiden, die eraan gewend waren op tijd te spelen. Het spelletje begint stap voor stap meer op het echte volleybal te lijken.

De eerste wedstrijd (tegen Rivo Rijssen) ging mooi gelijk op, maar door de goede service van de meiden werden alle sets in het voordeel van Mintonette beslist. De kop was eraf en de meiden waren positief gestemd!
De 2e wedstrijd (Vrivo Vriezenveen) bleek direct een stuk zwaarder te worden. Alle sets kwamen we net iets tekort waardoor we met 3-0 verloren.

DSC 0560

Lees meer: CMV 4 goede start van seizoen

Teller

Artikelen bekeken hits
1442881