• a
  • d
TheGrue.org

Nieuw volleybal damesteam speelt eerste oefenwedstrijd

Geschreven door Frank Fridrichs

Na veel onderling app-contact en een aantal trainingsmaanden ging het nieuwe dames 3 van Mintonette afgelopen dinsdag haar eerste wedstrijd spelen. Dynamiek dames 2 uit Goor had de “eer” onze eerste tegenstander te zijn in een vriendschappelijke oefenwedstrijd.

Door het leuke contact met de tegenstanders werd deze eerste oefenwedstrijd een erg positieve ervaring. De eerste set ging gelijk op. Voor onze meiden was het wel weer even wennen maar overall ging het eigenlijk al goed. Mooie aanvallen met af en toe een chaosmoment resulteerde in een 25-22 set eindstand.

De tweede en derde set verliepen grotendeels hetzelfde. De eerste 5 tot 8 punten waren voor de dames uit Goor maar langzaam vocht Mintonette terug. Veel servicedruk, variatie in aanval en inzet maakt het begeleiden en trainen van deze meiden een feest. Technisch en qua opstelling kan er nog wel wat verbeterd worden maar het belangrijkste ingredient, plezier in het team, is aanwezig. Setstanden 19-25 en 23-25

Bijna 22.00 uur en de dames wilden eigenlijk gewoon nog een set spelen en deze ging erg gelijk op. Met wat onderbrekingen aan beide kanten, werd er goed gevolleybald. Belangrijkste voor deze avond was als team wennen aan elkaar, wedstrijdgevoel krijgen. De oefenwedstrijd winnend afsluiten was een kers op taart. Binnenkort komen de dames uit Goor in Holten en dan gaan we de 1-3 winst verdedigen.

versie teamfoto website

“De Toppers” winnaar van het nieuwjaarstoernooi

Geschreven door Niek Rensen

Vrijdag 4 januari jl. werd weer het jaarlijkse volleybaltoernooi van Mintonette georganiseerd.
Vriendenteams, families en straten streden mee om de wisselbokaal een jaar in huis te mogen hebben.

De 18 deelnemende teams werden ingedeeld in 3 poules die tot de pauze tegen elkaar streden. Na de pauze werden de teams opnieuw ingedeeld om nog 2 wedstrijden te spelen tegen de gelijkwaardige teams uit de andere poules. Gezelligheid staat altijd voorop, maar er werd uiteraard volop strijd geleverd.

Na een spannende strijd in de finalepoule bleek het team “De Toppers” net iets sterker en werd daarmee kampioen.

“Het was een gezellig en sportief begin van 2019 en er werd nog een tijdlang nagepraat in de kantine”, aldus een woordvoerder van de vereniging.

Kampioen 2019

Het jongste team is kampioen!

Geschreven door Niek Rensen

De meiden van Mintonette CMV niveau 2 zijn afgelopen zaterdag in Enter met hun team kampioen geworden. De meiden stonden het hele seizoen af flink op voorsprong en konden het seizoen dan ook afsluiten als kampioen.

 CMV2_kampioen.JPG

Lees meer: Het jongste team is kampioen!

Nieuwjaarstoernooi 2019

Geschreven door Niek Rensen

Op vrijdag 4 jabuari 2019 houden we weer ons nieuwjaarstoernooi.
Dit recreatieve toernooi is bedoeld voor families, straten, vriendengroepen, collega’s e.d.
De uitnodigingen zijn verstuurd en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wees er snel bij want vol is vol!

Aanmelden kan door een mail met je teamnaam te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd CMV5 goed van start!

Geschreven door Niek Rensen

De eertse 2 speelrondes zitten er al weer op en de meiden van CMV5 hebben een mooie start gemaakt in een best zware klasse.
Na vorig jaar kampioen te zijn geworden in CMV4 moeten de meiden zich nu bewijzen in de CMV5 klasse.
Alle ballen moeten doorgespeeld worden, waar vorig jaar de 2e bal nog gevangen mocht worden.

Even wennen, maar het loopt ondertussen al heel aardig!. En 8 punten uit 3 wedstrijden is voor nu een heel mooi resultaat.

Uitje Jeugd Mintonette

Geschreven door Bert Kappert

Op zaterdag 1 september waren alle jeugdleden uitgenodigd om mee te gaan naar Avonturenpark Hellendoorn voor een gezellig dagje met elkaar.

Er hebben zich 25 leden opgegeven en zo zijn we om 10:00 uur met 6 auto’s afgereisd naar Hellendoorn.

Door het sparen van de bingokaarten van de Albert Heijn was de toegangsprijs maar de helft.

Mensen die gespaard hebben nogmaals bedankt.

Lees meer: Uitje Jeugd Mintonette

Teller

Artikelen bekeken hits
1520257